Маринована свинина на грилі
806
інгредієнти:
- Часник 3 зуб.
- Цедра лимона
- М´ясо (свинина) 1 кг
- Зелень (свіжа: розмарин, базилік, орегано, кмин, майоран або петрушка) 0.25 скл.
- Сіль (морська, велика) 1 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Сік лимонний 0.5 скл.
З'єднати розчавлений часник, сіль, перець у мисці, розім’яти. Додати лимонний сік, трави та олію.
Чим більше шматки, тим довше їх треба маринувати (1 година у теплі, 2 - у холодильнику).
Після маринування укласти м'ясо на решітку і при 180-200°С готувати (із функцією гриль + вентиляція) 15 хв із одного, потім 15 хв з іншого боку.
Кислоту у маринаді можна варіювати від соку лайма чи оцту до лимонного соку, можна додавати цибулю, часник чи цибулю порей.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные рецепты
Рецепты быстрой и вкусной диеты - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Простые рецепты.
Рождественская выпечка рецептыУзнай про натуральный рецепт от насморка. Читай статьи у нас. Заходи
Рецепты салатов мимоза www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі