Маринована свинина на грилі

ДРУГІ СТРАВИ
806 Маринована свинина на грилі
Фото - Маринована свинина на грилі
інгредієнти:
  • Часник 3 зуб.
  • Цедра лимона
  • М´ясо (свинина) 1 кг
  • Зелень (свіжа: розмарин, базилік, орегано, кмин, майоран або петрушка) 0.25 скл.
  • Сіль (морська, велика) 1 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Сік лимонний 0.5 скл.

Маринована свинина, приготована на грилі інгредієнти З'єднати розчавлений часник, сіль, перець у мисці, розім’яти. Додати лимонний сік, трави та олію.

Чим більше шматки, тим довше їх треба маринувати (1 година у теплі, 2 - у холодильнику).

Маринована свинина, приготована на грилі Після маринування укласти м'ясо на решітку і при 180-200°С готувати (із функцією гриль + вентиляція) 15 хв із одного, потім 15 хв з іншого боку.

Кислоту у маринаді можна варіювати від соку лайма чи оцту до лимонного соку, можна додавати цибулю, часник чи цибулю порей.

Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарные рецепты

Рецепты быстрой и вкусной диеты - пошаговые фото рецепты праздничных блюд. Простые рецепты.

Рождественская выпечка рецептыУзнай про натуральный рецепт от насморка. Читай статьи у нас. Заходи

шашлык из свинины в майонезе

Рецепты салатов мимоза www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter