Пряне м'ясне рагу

ДРУГІ СТРАВИ
706 Пряне м'ясне рагу
Фото - Пряне м'ясне рагу
інгредієнти:
  • Яловичина 600 г
  • Морква 2 шт.
  • Печериці 200 г
  • Чорнослив 15 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Цибуля зелена 1 пуч.
  • Черемша
  • Мигдаль 0.5 скл.
  • Зелень
  • Спеції

Пряне м'ясне рагу інгредієнти Помити м'ясо, видалити жир. Нарізати на великі шматочки. Розігріти олію в сковорідці і тушкувати.

Пряне м'ясне рагу Печериці нарізати на пластинки і додати до м'яса. Можна використовувати готові, заморожені. Моркву нарізати соломкою або кубиками і теж у сковорідку.

фото Пряне м'ясне рагу Коли м'ясо буде наполовину готове, нарізати зелену цибулю, додати до м'яса.

Пряне м'ясне рагу Яловичина Розмочити чорнослив, видалити кісточки, порізати і до м'яса.

Пряне м'ясне рагу Морква Додати мигдаль. Посолити, додати спеції. Протушкувати все під кришкою.

Пряне м'ясне рагу Печериці Майже у кінці нарізати крупно помідори і укинути у сковорідку.

Пряне м'ясне рагу Чорнослив Додати дрібно нарізану черемшу.

Пряне м'ясне рагу Помідори Додати зелень: петрушка, кріп, базилік. Перемішати і знову тушкувати під кришкою до готовності.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з курячим мясом. Натуральное мясо для питомцев.

Вкусные рецепты блюд из яблок: печень с яблоками рецепт.

Крем для украшения тортовЭфирные масла, кремы

рецепт настоящего медового торта с заварным кремом

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter