Пряне м'ясне рагу
- Яловичина 600 г
- Морква 2 шт.
- Печериці 200 г
- Чорнослив 15 шт.
- Помідор 2 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Черемша
- Мигдаль 0.5 скл.
- Зелень
- Спеції
Помити м'ясо, видалити жир. Нарізати на великі шматочки. Розігріти олію в сковорідці і тушкувати.
Печериці нарізати на пластинки і додати до м'яса. Можна використовувати готові, заморожені. Моркву нарізати соломкою або кубиками і теж у сковорідку.
Коли м'ясо буде наполовину готове, нарізати зелену цибулю, додати до м'яса.
Розмочити чорнослив, видалити кісточки, порізати і до м'яса.
Додати мигдаль. Посолити, додати спеції. Протушкувати все під кришкою.
Майже у кінці нарізати крупно помідори і укинути у сковорідку.
Додати дрібно нарізану черемшу.
Додати зелень: петрушка, кріп, базилік. Перемішати і знову тушкувати під кришкою до готовності.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салати з курячим мясом. Натуральное мясо для питомцев.
Вкусные рецепты блюд из яблок: печень с яблоками рецепт.
Крем для украшения тортовЭфирные масла, кремы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter