Крученики із печінки
- Печінка яловича 600 г
- Сир твердий 150 г
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Олія рослинна
- Суміш Маггі 1 пач.
- Вершки (10%) 300 мл
- Спеції (лавровий лист, майоран, орегано, суміш перців)
Сир нарізати брусками, зелену цибулю невеликими відрізками.
Нарізати печінку на прямокутники і злегка відбити.
На печінкові прямокутнички покласти сир і цибулю. Скачати у рулетик і заколоти шпажкою.
Обсмажити на олії. Перекласти в іншу посудину (де вони потім будуть тушкуватися).
Моркву, перець болгарський і цибулю ріпчасту нарізати. Обсмажити на тій же олії, що і рулети.
Суміш Маггі на друге для м'ясних рулетиків у томатно-вершковому соусі змішати із вершками, додати спеції.
До рулетиків додати обсмажені овочі, залити соусом і на повільному вогні тушкувати хвилин 25.
Безумно вкусные рецепты блюд - капуста пелюстка рецепт. Рецепты из капусты.
ЗдесьКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
recepti.biz.ua рецепты приготовления блюд в микроволновке
Шашлык из куриных сердец на природеКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter