М'ясо у духовці із гороховим пюре
- Горох (сухий) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 50 г
- Свинина 1 кг
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Попередньо замочити горох (приблизно на 6-8 годин).
Замочений горох промити, покласти у каструлю і залити водою, посолити і поставити на вогонь. Після того, як горох закипить, зняти піну і покласти дрібно нарізану цибулю. Потім зменшити вогонь до мінімуму і варити до готовності, періодично помішуючи. Коли горох розвариться, додати вершкове масло і розмішати. Пюре готове.
М'ясо нарізати упоперек волокон пластинками 1-1,5 см.
Деко трохи збризнути водою. Викласти м'ясо, посолити, поперчити і відправити у духовку.
Через 20-25 хвилин м'ясо готове.
Викласти пюре і м’ясо у тарілку. Додати зелень і шматочки свіжих овочів.
Мясные салаты рецепты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты из брокколи рецепты быстроСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
кулинарные рецепты с пошаговыми фото
Поилки для домашней птицы - рецепты с филе курицы с фото. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter