Баранина

ДРУГІ СТРАВИ
818 Баранина
Фото - Баранина
інгредієнти:
  • Баранина 2.5 кг
  • Перець чилі 2 шт.
  • Перець чилі мелений
  • Імбир (корінь)
  • Лимон 1 шт.
  • Цибуля порей 5 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Суміш перців (свіжомелена: рожевий, білий, чорний)
  • Паприка
  • Приправа (для баранини)
  • Петрушка
  • Салат (зелений листовий)
  • Мангольд (листя)
  • М´ята (свіжа)
  • Олія оливкова 3 ст.л.

Баранина, Баранінка інгредієнти Баранину помити, видалити плівки, обсушити.

Баранина, Баранінка фото Баранина, Баранінка

Баранина, Баранінка Баранина М'ясо посипати і натерти свіжомеленими перцями, сіллю, паприкою, чилі, приправою для баранини.

Скласти у ємність, накрити плівкою і поставити у холодильник на ніч.

 

Баранина, Баранінка Перець чилі Баранина, Баранінка Перець чилі мелений

Зранку баранину залити сильно газованою водою. І знову в холодильник, на ніч.

Баранина, Баранінка Імбир У піалу вичавити сік лимона, додати оливкову олію. Нарізати пластинками часник і вичавити 3-сантиметровий корінь імбиру і чилі. Посолити.

Баранина, Баранінка Лимон Дістати баранину, промокнути і змастити цією сумішшю рясно, розкинути часник і залишити на 3 години при кімнатній температурі.

Баранина, Баранінка Цибуля порей У рукав викласти м'ясо, між м'ясом викласти цибулю порей і вилити лимонно-імбирний маринад, додати склянку мінералки.

Відправити у розігріту духовку запікатися на повільному вогні 1 годину 50 хвилин.

Баранина, Баранінка Часник Викласти баранину на листя салату і молоді листочки Мангольд, посипати нарізаним перцем чилі і свіжою м'ятою.


Супер курс Грибы Дома: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов.

Очень вкусные рецепты гуляша - рецепт суп гуляш. Осетинские пироги на заказ.

www.recepti.biz.ua рецепт выпечки домашнего хлеба

recepti.biz.ua простые рецепты легкого приготовления блюд

Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкая ортопедическая техника. Немецкие пластиковые окна

recepti.biz.ua как испечь торт медовик

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter