Баранина
- Баранина 2.5 кг
- Перець чилі 2 шт.
- Перець чилі мелений
- Імбир (корінь)
- Лимон 1 шт.
- Цибуля порей 5 шт.
- Часник 6 зуб.
- Суміш перців (свіжомелена: рожевий, білий, чорний)
- Паприка
- Приправа (для баранини)
- Петрушка
- Салат (зелений листовий)
- Мангольд (листя)
- М´ята (свіжа)
- Олія оливкова 3 ст.л.
Баранину помити, видалити плівки, обсушити.
М'ясо посипати і натерти свіжомеленими перцями, сіллю, паприкою, чилі, приправою для баранини.
Скласти у ємність, накрити плівкою і поставити у холодильник на ніч.
Зранку баранину залити сильно газованою водою. І знову в холодильник, на ніч.
У піалу вичавити сік лимона, додати оливкову олію. Нарізати пластинками часник і вичавити 3-сантиметровий корінь імбиру і чилі. Посолити.
Дістати баранину, промокнути і змастити цією сумішшю рясно, розкинути часник і залишити на 3 години при кімнатній температурі.
У рукав викласти м'ясо, між м'ясом викласти цибулю порей і вилити лимонно-імбирний маринад, додати склянку мінералки.
Відправити у розігріту духовку запікатися на повільному вогні 1 годину 50 хвилин.
Викласти баранину на листя салату і молоді листочки Мангольд, посипати нарізаним перцем чилі і свіжою м'ятою.
Супер курс Грибы Дома: салаты из жареных грибов. Рецепты салатов.
Очень вкусные рецепты гуляша - рецепт суп гуляш. Осетинские пироги на заказ.
www.recepti.biz.ua рецепт выпечки домашнего хлеба
recepti.biz.ua простые рецепты легкого приготовления блюд
Немецкая кухня рецепты с фотоНемецкая ортопедическая техника. Немецкие пластиковые окна
recepti.biz.ua как испечь торт медовик
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter