Баранина із картоплею та грибами
- Баранина (м´якоть) 0.5 кг
- Картопля 10 шт.
- Печериці 8 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Спеції (для м´яса)
- Зелень (петрушка)
М'ясо нарізати на порційні шматочки (приблизно 3х3 см). Обсмажити у казані на олії, посолити, коли не буде крові, і м'ясо підсмажиться, додати цибулю (дрібно нарізану), моркву (на велику тeртку) і гриби (пластинками). Коли і овочі підсмажаться, додати томатну пасту, перемішати.
Викласти нарізану картоплю (трохи дрібніше баранини), залити водою так, щоб вона покривала картоплю. Коли закипить, посолити, поперчити, додати спеції для м'яса.
Тушкувати довго, щоб картопля почала розварюватися, щоб соус не був зовсім рідким.
Додати дрібно нарізану петрушку і вимкнути. Хоча б півгодинки не відкривати, щоб страва настоялася.
Салати з рибою рецептисалати з рибою
рецепты эксклюзивных тортов без выпечки
Рецепт торту пяна вишняРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz Производство майонеза. Производство майонеза, масла
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter