М'ясні тефтельки у вершково-сирно-грибному соусі

ДРУГІ СТРАВИ
555 М'ясні тефтельки у вершково-сирно-грибному соусі
Фото - М'ясні тефтельки у вершково-сирно-грибному соусі
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (свинина, яловичина, курка) 600 г
  • Приправa
  • Сіль
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Печериці (заморожені) 200 г
  • Вершки
  • Часник 2 зуб.
  • Сирок плавлений

Приготувати тефтельки, у серединку кожної покласти по шматочку грибів.

Обсмажити тефтельки до рум'яності. Розігріти духовку до 200°С.

Для соусу обсмажити цибулину, засипати гриби або грибну крихту. Гриби заморожені відразу пустять сік. Протушкувати хвилин 5, помішуючи. Додати вершки, сіль, довести до кипіння. Порізати сирок шматочками, додати, розмішати. У кінці покласти часник.

Зняти з вогню.

Розкласти у вогнетривку форму тефтельки, залити соусом і запікати хвилин 20-25.

Подавати із гарніром або із салатом.

recepti.biz Календарь постов. Статья о Великом посте

рецепт салата вкуснятина

Первые кадры - первые блюда рецепт с фото.

Полезные свойства череды: изысканные рецепты французской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Кухонные Принадлежности - торты без выпечки рецепты с фото. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter