М'ясні тефтельки у вершково-сирно-грибному соусі
- Фарш м´ясний (свинина, яловичина, курка) 600 г
- Приправa
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Печериці (заморожені) 200 г
- Вершки
- Часник 2 зуб.
- Сирок плавлений
Приготувати тефтельки, у серединку кожної покласти по шматочку грибів.
Обсмажити тефтельки до рум'яності. Розігріти духовку до 200°С.
Для соусу обсмажити цибулину, засипати гриби або грибну крихту. Гриби заморожені відразу пустять сік. Протушкувати хвилин 5, помішуючи. Додати вершки, сіль, довести до кипіння. Порізати сирок шматочками, додати, розмішати. У кінці покласти часник.
Зняти з вогню.
Розкласти у вогнетривку форму тефтельки, залити соусом і запікати хвилин 20-25.
Подавати із гарніром або із салатом.
recepti.biz Календарь постов. Статья о Великом посте
Первые кадры - первые блюда рецепт с фото.
Полезные свойства череды: изысканные рецепты французской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кухонные Принадлежности - торты без выпечки рецепты с фото. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter