Свинина під білим соусом із естрагоном
- Свинина (корейка) 500 г
- Гірчиця 1 ст.л.
- Олія рослинна 1 ст.л.
- Бульйон м’ясний 300 мл
- Вино біле сухе 100 мл
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Естрагон 0.5 пуч.
Підготовлене м'ясо злегка відбити, змастити гірчицею і залишити промаринуватися хвилин на 15.
Приготувати соус.
Основа соусу - класичний білий соус.
Вершкове масло розігріти у сотейнику на невеликому вогні.
У розігріте масло додати борошно і обсмажувати, помішуючи. При пасеруванні борошно набуває приємний смак і запах смаженого горіха. Оскільки готується "біла пасеровка" - не допустити зміни її кольору. Колір пасеровки злегка кремовий.
Пасеровку поступово розвести бульйоном, безперервно помішуючи лопаткою.
Щоб не було грудочок, бульйон повинен бути холодним.
Додати сіль, перець і проварити хвилин 10-15, не забуваючи помішувати.
Обсмажити м'ясо.
Підготувати естрагон, нашаткувати і додати у соус. Якщо соус сильно загус, можна додати бульйон (біле вино).
Все добре перемішати і залишити на дуже маленькому вогні (на водяній бані ще краще) хвилин на 10-15.
Таких салатов вы не еще ели: салат сонечко рецепт.
Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter