Плов "Шах"

ДРУГІ СТРАВИ
685 Плов "Шах"
Фото - Плов
інгредієнти:
  • Рис (басматі) 500 г
  • М´ясо (баранина або яловичина) 500 г
  • Каштан 200 г
  • Курага 100 г
  • Родзинки 100 г
  • Лаваш (маленький, круглий) 15 шт.
  • Масло вершкове 100 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.

Відварити рис. Відварити м'ясо до готовності. Нарізати цибулю кільцями, обсмажити, додати м'ясо, каштани. Окремо злегка обсмажити курагу та родзинки.

Каструлю рясно змастити розтопленим вершковим маслом. На дно каструлі викласти 5 промаслених лавашів. Решту лавашів теж змастити маслом і викладати на край каструлі так, щоб вони злегка прикривали дно, і кожен наступний лаваш накладався на попередній. Потім всі інгредієнти викладати шарами.

Спочатку шар рису.

Потім шар кураги, каштанів і кишмишу.

Знову рис.

Потім м'ясо, нарізане квадратиками.

Ще шар рису.

Шар кураги, каштанів і кишмишу.

Останній шар рису.

Потім по одному всі лаваші загорнути, як би закрити рис лавашем. Кришку обгорнути бавовняним рушником, щільно закрити і поставити на дуже повільний вогонь.

Коли буде вже готове, обережно перекинути на тарілку. Розрізати на порції як торт.

Лазанья из мацы: рецепт смачного торта. Эксклюзивные торты на заказ.

Простые рецепты - рецепты первых блюд с фото.

Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки http://recepti.biz.ua

Рецепты с фото - рецепты праздничных закусок с фото.

Рецепты Для Мультиварки - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Настоящий суп харчо с фото.

http://recepti.biz.ua дешевые Польские кухни

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter