Плов "Шах"
- Рис (басматі) 500 г
- М´ясо (баранина або яловичина) 500 г
- Каштан 200 г
- Курага 100 г
- Родзинки 100 г
- Лаваш (маленький, круглий) 15 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
Відварити рис. Відварити м'ясо до готовності. Нарізати цибулю кільцями, обсмажити, додати м'ясо, каштани. Окремо злегка обсмажити курагу та родзинки.
Каструлю рясно змастити розтопленим вершковим маслом. На дно каструлі викласти 5 промаслених лавашів. Решту лавашів теж змастити маслом і викладати на край каструлі так, щоб вони злегка прикривали дно, і кожен наступний лаваш накладався на попередній. Потім всі інгредієнти викладати шарами.
Спочатку шар рису.
Потім шар кураги, каштанів і кишмишу.
Знову рис.
Потім м'ясо, нарізане квадратиками.
Ще шар рису.
Шар кураги, каштанів і кишмишу.
Останній шар рису.
Потім по одному всі лаваші загорнути, як би закрити рис лавашем. Кришку обгорнути бавовняним рушником, щільно закрити і поставити на дуже повільний вогонь.
Коли буде вже готове, обережно перекинути на тарілку. Розрізати на порції як торт.
Лазанья из мацы: рецепт смачного торта. Эксклюзивные торты на заказ.
Простые рецепты - рецепты первых блюд с фото.
Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки http://recepti.biz.ua
Рецепты с фото - рецепты праздничных закусок с фото.
Рецепты Для Мультиварки - рецепт приготовления мяса дикого кабана. Настоящий суп харчо с фото.
http://recepti.biz.ua дешевые Польские кухни
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter