Телятина із часником по-югославськи
630
інгредієнти:
- Телятина 500 г
- Часник 18 зуб.
- Водa 3 скл.
- Оцет (3%) 1 ст.л.
- Жир 5 ст.л.
- Сіль
- Спеції
М'ясо нарізати невеликими шматками і покласти у каструлю.
Зверху укласти очищені зубки часнику.
Посолити, додати оцет (бальзамічний), спеції. Влити воду і додати жир.
Варити на середньому вогні, доки не википить вода і залишиться тільки жир (приблизно 1 годину).
Рецепты для пароварки, вкусно - салат коктейль рецепты с фото. Мультиварка Philips.
Поилки для домашней птицы - салат з ананасами та куркою. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Блюда В Мультиварке Рецепты - диетические блюда из говядины рецепты с фото.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - мимоза рецепт салата.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі