Бефстроганов
561
інгредієнти:
- Яловичина 500 г
- Сметана 3 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Борошно
- Бульйон
Яловичину нарізати тонкими довгими смужками, посолити, обваляти у борошні і злегка обсмажити у сотейнику. Додати дрібно нарізану цибулю і підсмажити усе разом ще хвилин 5.
Залити бульйон (щоб трохи покрило), сметану і тушкувати під кришкою до готовності.
Кухонные Принадлежности - польская выпечка рецепты. Курсы Польского языка в Днепре.
Французская кухня рецепты галеты. Французская кухня рецепт отварная говядина.
Правильное питание для детей: рецепты пудингов для детей.
Рецепт приготовления мяса дикого кабанаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі