Соте із куркою по-зимовому

ДРУГІ СТРАВИ
704 Соте із куркою по-зимовому
Фото - Соте із куркою по-зимовому
інгредієнти:
  • Асорті овочеве ("Соте" заморожене) 900 г
  • Курка (гомілка або стегно) 6 шт.
  • Перець болгарський 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 5 шт.
  • Паста томатна 2 ст.л.
  • Мед 2 ст.л.
  • Приправа (кардамон, базилік, хмелі-сунелі) 0.25 ч.л.
  • Часник 6 зуб.
  • Сіль
  • Олія рослинна 4 ст.л.
  • Бульйон (вода, кубик бульйонний) 600 г

Курку укласти у посудину, на курку висипати всі приправи і трохи кам'яної солі, ретельно перемішати, потім додати мeд і подрібнений часник, знову ретельно перемішати, відставити на 15-20 хвилин маринуватися. Очистити і нарізати цибулю та перець на великі квадрати. Викласти заморожені овочі "Соте" на сковорідку із додаванням пари ложок олії, розморозити і обсмажити до напівготовності. У глибоку каструлю налити воду та кубик бульйонний, а краще бульйон, і поставити на середній вогонь, щоб закипіло. У звільнену сковорідку викласти промариновану курочку і пару ложок олії, на великому вогні обсмажити по 2-3 хвилини з кожного боку, потім додати цибулю, довести до прозорості, не забуваючи перевертати курочку, додати болгарський перець, обсмажити 4-5 хвилин. У киплячу рідину перекласти всe зі сковорідки, прокип’ятити 5-7 хвилин, перекласти овочі "Соте" і всe, що залишилося після маринування курочки, посолити, поперчити, довести до кипіння, зробити маленький вогонь і залишити на 15 хв.

Домашний Йогурт VIVO: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Купить бытовую химию оптом.

Рецепты крема для торта медовик recepti.biz.ua

Рецепты тортов на любой вкус: рецепт торта медовик. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Украшение тортов - крем для торта для украшения.

Кухни. Купить в STOLLINE - украинская кухня. Консервы тм Tushe.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter