Соте із куркою по-зимовому
- Асорті овочеве ("Соте" заморожене) 900 г
- Курка (гомілка або стегно) 6 шт.
- Перець болгарський 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Паста томатна 2 ст.л.
- Мед 2 ст.л.
- Приправа (кардамон, базилік, хмелі-сунелі) 0.25 ч.л.
- Часник 6 зуб.
- Сіль
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Бульйон (вода, кубик бульйонний) 600 г
Курку укласти у посудину, на курку висипати всі приправи і трохи кам'яної солі, ретельно перемішати, потім додати мeд і подрібнений часник, знову ретельно перемішати, відставити на 15-20 хвилин маринуватися. Очистити і нарізати цибулю та перець на великі квадрати. Викласти заморожені овочі "Соте" на сковорідку із додаванням пари ложок олії, розморозити і обсмажити до напівготовності. У глибоку каструлю налити воду та кубик бульйонний, а краще бульйон, і поставити на середній вогонь, щоб закипіло. У звільнену сковорідку викласти промариновану курочку і пару ложок олії, на великому вогні обсмажити по 2-3 хвилини з кожного боку, потім додати цибулю, довести до прозорості, не забуваючи перевертати курочку, додати болгарський перець, обсмажити 4-5 хвилин. У киплячу рідину перекласти всe зі сковорідки, прокип’ятити 5-7 хвилин, перекласти овочі "Соте" і всe, що залишилося після маринування курочки, посолити, поперчити, довести до кипіння, зробити маленький вогонь і залишити на 15 хв.
Домашний Йогурт VIVO: как дома сделать йогурт без йогуртницы. Купить бытовую химию оптом.
Рецепты крема для торта медовик recepti.biz.ua
Рецепты тортов на любой вкус: рецепт торта медовик. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Украшение тортов - крем для торта для украшения.
Кухни. Купить в STOLLINE - украинская кухня. Консервы тм Tushe.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter