Буженина із апельсином
597
інгредієнти:
- Свинина (шийка) 1 кг
- Апельсин 2 шт.
- Сіль
- Перець білий (мелений)
Апельсини натерти на крупній тeртці разом зі шкіркою.
Розстелити фольгу.
На фольгу викласти тeртий апельсин.
Перемішати із перцем та сіллю (приблизно чайну ложку).
Обліпити апельсиновою масою шийку з усіх сторін.
Щільно загорнути у фольгу (2-3 шари).
Покласти у холодильник на 2 години, просочитися.
Потім у розігріту духовку на 2 год, температура 180-200°С.
Рецепты украшения для тортовРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
кулинарные рецепты с пошаговыми фото
www.recepti.biz.ua Классный рецепт салата цезарь
Американская кухня рецепты с фото презентацияАмериканский стаффордширский терьер
Званый ужин кулинарное шоу сайт тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі