Баранина у винно-гранатовому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
584 Баранина у винно-гранатовому соусі
Фото - Баранина у винно-гранатовому соусі
інгредієнти:
  • Баранина 1 кг
  • Соус гранатовий 1 ст.л.
  • Вино червоне 100 мл

Баранину порізати невеликими шматочками (2х2х2 см), посолити, додати гранатовий соус і червоне вино.

Залишити маринуватися, мінімум, на 2 години.

За 1,5 години до вечері викласти промариновану баранину на сковорідку.

20 хвилин смажити на максимальному вогні, за цей час два рази перемішати.

Потім зменшити вогонь, додати 100 мл води, накрити кришкою і тушкувати до готовності.

 

Купить колбасу, цены - рецепт вкусной домашней колбасы.

Кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением recepti.biz.ua

Кулинарный поединок сайт программыПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter