Баранина у винно-гранатовому соусі
644
інгредієнти:
- Баранина 1 кг
- Соус гранатовий 1 ст.л.
- Вино червоне 100 мл
Баранину порізати невеликими шматочками (2х2х2 см), посолити, додати гранатовий соус і червоне вино.
Залишити маринуватися, мінімум, на 2 години.
За 1,5 години до вечері викласти промариновану баранину на сковорідку.
20 хвилин смажити на максимальному вогні, за цей час два рази перемішати.
Потім зменшити вогонь, додати 100 мл води, накрити кришкою і тушкувати до готовності.
Купить колбасу, цены - рецепт вкусной домашней колбасы.
Кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением recepti.biz.ua
Кулинарный поединок сайт программыПошаговые иллюстрированные рецепты. Тысячи кулинарных рецептов на
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі