М’ясо, запечене у фользі

ДРУГІ СТРАВИ
604 М’ясо, запечене у фользі
Фото - М’ясо, запечене у фользі
інгредієнти:
  • Баранина (молоде м´ясо на кістці) 0.8 кг
  • Лимон 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Лавровий лист 2 шт.
  • Розмарин 1 пуч.
  • Кріп 1 пуч.
  • Орегано 2 ч.л.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Сіль
  • Перець

Приготувати маринад: нарізати цибулю кільцями, часник на дрібні кубики, додати подрібнений кріп і розмарин, орегано, сіль, перець, оливкову олію, лавровий лист, видавити сік лимона. М'ясо надрізати упоперeк до кістки, покласти у маринад, поставити у холодильник маринуватися на ніч. Покласти кожен шматок м'яса у лист фольги, додати маринад, запакувати з усіх сторін, щоб не витікав. Готувати у духовці при температурі 180 градусів протягом 1,5 годин.

Для гарніру порізати овочі, трохи обсмажити на оливковій олії.

 

Салати з фетою з фотосалати з фетою

Выпечка из творога рецептыКулинарные рецепты. Рецепты блюд в глиняных горшочках

Купить масло: арахисовое масло рецепт. Продаёте товары в интернете.

Рецепты праздничного новогоднего стола. Праздничные новогодние кулинарные рецепты.

Кулинария, хороший рецепт - французская кухня рецепты. Лекции об исполнении желаний.

Заземление своими руками: рецепт ужина на скорую руку. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Яблочный штрудель из лаваша в мультиваркеяблочный штрудель

Рецепт пасхи тут

Мультиварка Philips: блины с грибами рецепт с фото.