М’ясо, запечене у фользі
- Баранина (молоде м´ясо на кістці) 0.8 кг
- Лимон 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Лавровий лист 2 шт.
- Розмарин 1 пуч.
- Кріп 1 пуч.
- Орегано 2 ч.л.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Сіль
- Перець
Приготувати маринад: нарізати цибулю кільцями, часник на дрібні кубики, додати подрібнений кріп і розмарин, орегано, сіль, перець, оливкову олію, лавровий лист, видавити сік лимона. М'ясо надрізати упоперeк до кістки, покласти у маринад, поставити у холодильник маринуватися на ніч. Покласти кожен шматок м'яса у лист фольги, додати маринад, запакувати з усіх сторін, щоб не витікав. Готувати у духовці при температурі 180 градусів протягом 1,5 годин.
Для гарніру порізати овочі, трохи обсмажити на оливковій олії.
Салати з фетою з фотосалати з фетою
Выпечка из творога рецептыКулинарные рецепты. Рецепты блюд в глиняных горшочках
Купить масло: арахисовое масло рецепт. Продаёте товары в интернете.
Рецепты праздничного новогоднего стола. Праздничные новогодние кулинарные рецепты.
Кулинария, хороший рецепт - французская кухня рецепты. Лекции об исполнении желаний.
Заземление своими руками: рецепт ужина на скорую руку. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Яблочный штрудель из лаваша в мультиваркеяблочный штрудель
Рецепт пасхи тут
Мультиварка Philips: блины с грибами рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter