—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
Жовток
Жовток
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пироги, пиріжки та булочки
Судак у "шубці"
інгредієнти: Філе рибне (судак) 600 г Тісто листкове 250 г Бринза 150 г Жовток яєчний 3 шт. Кріп 20 г Сіль Перець чорний (мелений) Розморозити готове листкове тісто і розкачати його на посипаному ...
850
ДРУГІ СТРАВИ
з птицею
Качка в апельсиновому соусі
інгредієнти: Качка (свіжа) 400 г Апельсин 1 шт. Мед 3 ст. л. Соєвий соус 2 ст. л. Імбир (свіжий) 1 ч. л. Олія рослинна 2 ст. л. Картопля 3 шт. Жовток яєчний 1 шт. Масло вершкове 30 г Натерти на ...
1235
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
Голубці у білому соусі
інгредієнти: Капуста білоголова 1 шт. М´ясо (телятина) 750 г Рис 150 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Морква 1 шт. Кріп Петрушка Сіль Перець чорний Борошно 3 ст. л. Жовток яєчний 2 шт. Лимон 3 шт. Олія ...
812
ДРУГІ СТРАВИ
з рибою
Тілапія під хрусткою картопляною лускою із голландським соусом
інгредієнти: Філе тілапії 2 шт. Картопля 4 шт. Олія соняшникова 0. 5 скл. Вершки 0. 5 скл. Спеції (для риби) Розмарин Сіль Жовток 2 шт. Сік лимона 1 ч. л. Оцет винний (яблучний) 1 ст. л. Масло ...
645
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
Яловичина
інгредієнти: Яловичина 1 кг Масло вершкове 150 г Цибуля 2 шт. Сир 50 г Хліб білий 200 г Жовток 2 шт. Сіль, перецьШматок яловичини добре відбити, посолити, поперчити і обсмажити. Потім нарізати на ...
589
ДРУГІ СТРАВИ
з рибою
Сібас запечений на грилі із соусом айолі і картопляними гармошками
інгредієнти: Картопля 5 шт. Риба (сібас) 3 шт. Часник 2 зуб. Жовток яєчний (варений) 2 шт. Майонез 150 г Олія оливкова 100 мл Сік лимонний 2 ст. л. Шафран 0. 5 ч. л. Цибуля ріпчаста 1 шт. Лайм ...
952
ЗАКУСКИ
м’ясні
Пудинг із грибами і беконом
інгредієнти: Печінка яловича 600 г Масло топлене 100 г Гриби (білі) 50 г Борошно 1 ст. л. Сіль Сметана 1 скл. Цибуля ріпчаста 1 шт. Жовток яєчний 6 шт. Білок яєчний 4 шт. Бекон 150 гГриби вимити і ...
761
ДРУГІ СТРАВИ
з птицею
Плов
інгредієнти: Курка 1 кг Рис 200 г Морква 1 шт. Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 3 зуб. Перець чорний (мелений) Сіль Зира Яйце куряче 2 шт. Молоко 250 мл Олія рослинна 2 ст. л. Розпушувач 1 ч. л. Борошно ...
679
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Равіолі із вершковим сиром
інгредієнти: Жовток курячий 4 шт. Яйце 2 шт. Сіль Олія рослинна 1 ст. л. Борошно 300 г Сир вершковий 200 г Желе айвове 1 упак. Перець чорний мелений Окіст 125 г Білок курячий 1 шт. Фундук 2 ст. л. ...
895
ДРУГІ СТРАВИ
з морепродуктами
Мідії, запечені у сирно-часниковому соусі
інгредієнти: Мідії 300 г Сир плавлений 1 шт. Вершки 200 г Жовток яєчний 1 шт. Масло вершкове 20 г Часник 3 зуб. Сир твердий 100 г Борошно 1 ст. л. Сіль Перець чорний (горошком) Морожені (без раковин) ...
1020
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Вареники з м'ясом
інгредієнти: Телятина (вирізка) 700 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Борошно 4 скл. Жовток курячий 4 шт. Вода Сіль Олія рослинна Телячу вирізку помити, залити холодною водою (на 10 см вище за м'ясо) і ...
1197
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пироги, пиріжки та булочки
Листкова самса з гарбузом
інгредієнти: Вода 1 скл. Борошно 3 скл. Сіль 2 ч. л. Цибуля ріпчаста 2 шт. Сало 100 г Зира Приправа Цукор 2 ст. л. Масло вершкове Гарбуз Жовток яєчний 1 шт. Кефір 1 ст. л. Замісити тісто середньої ...
943
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пельмені, хінкалі
Пельмені із бараниною
інгредієнти: Борошно 2 скл. Вода 0. 7 скл. Жовток яєчний 1 шт. Олія 1 ст. л. Сіль Фарш м’ясний (баранина, яловичина) 400 г Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт. Перець чорний мелений Кмин Зелень Кефір ...
857
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
вареники, галушки
Картопляно-сирні вареники на жовтковому тісті
інгредієнти: Борошно 350 г Жовток яєчний 3 шт. Вода 7 ст. л. Сіль Масло вершкове 3 ст. л. Картопля 6 шт. Сир домашній 150 г Цибуля ріпчаста 2 шт. Олія оливкова 2 ст. л. Всі інгредієнти для тіста ...
1009
Перша
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
Остання
Переглядаємо 57 - 70 із 113