Листкова самса з гарбузом
- Вода 1 скл.
- Борошно 3 скл.
- Сіль 2 ч.л.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сало 100 г
- Зира
- Приправа
- Цукор 2 ст.л.
- Масло вершкове
- Гарбуз
- Жовток яєчний 1 шт.
- Кефір 1 ст.л.
Замісити тісто середньої крутості, скачати в кулю, накрити серветкою, дати полежати 15-20 хв. Потім розкотити тонко - 1 мм.
Змастити розтопленим маслом.
Скласти удвічі, знову змастити маслом.
Потім згорнути рулетом.
Нарізати товщиною 2 см.
Викласти на тарілку, накрити серветкою і поставити в холодильник на 0,5 години.
Гарбуз пропустити через тертку. Цибулю, сало дрібно нарізати, додати сіль, цукор, спеції й перемішати.
Розкачати коржики тільки з одного боку, акуратно від середини до країв в одну сторону (вперед-назад катати качалкою не треба), щоб відкрилися шари. Потім у зворотний бік.
Покласти начинку і закріпити три сторони в серединку.
Викласти на деко (посипане борошном), змастити жовтком, змішаним з кефіром. Посипати чорнушкою або кунжутом.
Випікати в розігрітій духовці до готовності при середній температурі.
Рецепты выпечки: польская выпечка рецепты.
Пирог из тыквы на кефире и манкеРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Пицца картинкиПредложение доставки пиццы домой или в офис
Поможем выйти замуж в Германию: рецепт торта медовика. Как приготовить вкусный шашлык.
Рецепт салата с морепродуктами. Рецепты салатов из морепродуктов.
recepti.biz.ua приготовление блюд из яиц
Секреты эспрессо. Порция эспрессо.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter