Мідії, запечені у сирно-часниковому соусі
- Мідії 300 г
- Сир плавлений 1 шт.
- Вершки 200 г
- Жовток яєчний 1 шт.
- Масло вершкове 20 г
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий 100 г
- Борошно 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (горошком)
Морожені (без раковин) мідії розморозити на повітрі, ретельно промити теплою водою, видаляючи залишки піску. Мідії закласти в холодну воду. Довести до кипіння, додати сіль, перець горошком і варити на слабкому вогні 10-15 хв. Воду злити.
Сирно-часниковий соус: часник очистити і пропустити через прес. У мисці з'єднати плавлений сир, часник, додати вершки, жовток, вершкове масло, борошно.
Все добре перемішати.
Мідії викласти у глибоку сковороду.
Покрити соусом.
Посипати сиром (натерти на дрібній тертці). Поставити в духовку на 30 хв при температурі 200 градусів.
при консервации в стекло овощи сначала
Потрясающе вкусный салат - салат белочка рецепт. Рецепты блюд.
Тыквенный пирог из тыквы. Пироги из тыквы с корицей и перцем хеллоуин.
Как приготовить вкусный шашлык - домашний майонез миксером видео. Кухонный миксер-комбайн Tiger.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter