Мідії, запечені у сирно-часниковому соусі

ДРУГІ СТРАВИ
1020 Мідії, запечені у сирно-часниковому соусі
Фото - Мідії, запечені у сирно-часниковому соусі
інгредієнти:
  • Мідії 300 г
  • Сир плавлений 1 шт.
  • Вершки 200 г
  • Жовток яєчний 1 шт.
  • Масло вершкове 20 г
  • Часник 3 зуб.
  • Сир твердий 100 г
  • Борошно 1 ст.л.
  • Сіль
  • Перець чорний (горошком)

Мідії, запечені в сирно-часниковому соусі інгредієнти Морожені (без раковин) мідії розморозити на повітрі, ретельно промити теплою водою, видаляючи залишки піску. Мідії закласти в холодну воду. Довести до кипіння, додати сіль, перець горошком і варити на слабкому вогні 10-15 хв. Воду злити.

Мідії, запечені в сирно-часниковому соусі Сирно-часниковий соус: часник очистити і пропустити через прес. У мисці з'єднати плавлений сир, часник, додати вершки, жовток, вершкове масло, борошно.

фото Мідії, запечені в сирно-часниковому соусі Все добре перемішати.

Мідії, запечені в сирно-часниковому соусі Мідії Мідії викласти у глибоку сковороду.

Мідії, запечені в сирно-часниковому соусі Сир плавлений Покрити соусом.

Мідії, запечені в сирно-часниковому соусі Сливки Посипати сиром (натерти на дрібній тертці). Поставити в духовку на 30 хв при температурі 200 градусів.

Мідії, запечені в сирно-часниковому соусі Жовток яєчний

при консервации в стекло овощи сначала

Потрясающе вкусный салат - салат белочка рецепт. Рецепты блюд.

Тыквенный пирог из тыквы. Пироги из тыквы с корицей и перцем хеллоуин.

Как приготовить вкусный шашлык - домашний майонез миксером видео. Кухонный миксер-комбайн Tiger.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter