Вареники з м'ясом
- Телятина (вирізка) 700 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Борошно 4 скл.
- Жовток курячий 4 шт.
- Вода
- Сіль
- Олія рослинна
Телячу вирізку помити, залити холодною водою (на 10 см вище за м'ясо) і відварити, знімаючи піну на невеликому вогні годину.
Охолодити, перемолоти на м'ясорубці зі смаженою цибулею. Додати кілька столових ложок бульйону, якщо фарш буде сухуватий.
Наліпити вареники. Відварити в підсоленій воді хвилини 3. Подавати зі сметаною.
Рецепти для мультиварки мулинекс кук фо мирецепти
www.recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных кексов
Рецепт блюда из рыбы www.recepti.biz.ua
Оладьи из Рыбной Икры с капустойПродажа и покупка. Рыбная Икра
Рецепты Приготовления - салаты с белыми грибами рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепты праздничных закусок с фото пошаговоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter