Судак у "шубці"
- Філе рибне (судак) 600 г
- Тісто листкове 250 г
- Бринза 150 г
- Жовток яєчний 3 шт.
- Кріп 20 г
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Розморозити готове листкове тісто і розкачати його на посипаному борошном столі до товщини 5 мм.
Ретельно вимити філе судака, нарізати на шматочки і половину укласти на підготовлене тісто.
Змішати бринзу, два сирих жовтка і нарізану зелень кропу.
Викласти отриману суміш на рибу.
На бринзовий шар покласти залишену рибу, загорнути тісто, щоб начинка залишилася всередині, защипати краї і змастити тісто залишеним жовтком.
Випікати при температурі 200 градусів близько півгодини.
Рецепты супов и бульонов с фото - суп чанахи рецепт.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Салат из ананасов рецепт recepti.biz.ua
Печенье барни рецепт видеоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
История происхождения майонеза. Майонез Лимончик.
Штрудель-яблочный пирог recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter