Судак у "шубці"

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
850 Судак у "шубці"
Фото - Судак у
інгредієнти:
  • Філе рибне (судак) 600 г
  • Тісто листкове 250 г
  • Бринза 150 г
  • Жовток яєчний 3 шт.
  • Кріп 20 г
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Судак в

Судак в Розморозити готове листкове тісто і розкачати його на посипаному борошном столі до товщини 5 мм.

фото Судак в Ретельно вимити філе судака, нарізати на шматочки і половину укласти на підготовлене тісто.

Судак в Змішати бринзу, два сирих жовтка і нарізану зелень кропу.

Судак в Викласти отриману суміш на рибу.

Судак в На бринзовий шар покласти залишену рибу, загорнути тісто, щоб начинка залишилася всередині, защипати краї і змастити тісто залишеним жовтком.

Судак в Випікати при температурі 200 градусів близько півгодини.

кексы с грушей

салати з копченою куркою

Рецепты супов и бульонов с фото - суп чанахи рецепт.

www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Салат из ананасов рецепт recepti.biz.ua

Печенье барни рецепт видеоПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

История происхождения майонеза. Майонез Лимончик.

Штрудель-яблочный пирог recepti.biz.ua