Сібас запечений на грилі із соусом айолі і картопляними гармошками

ДРУГІ СТРАВИ
954 Сібас запечений на грилі із соусом айолі і картопляними гармошками
Фото - Сібас запечений на грилі із соусом айолі і картопляними гармошками
інгредієнти:
  • Картопля 5 шт.
  • Риба (сібас) 3 шт.
  • Часник 2 зуб.
  • Жовток яєчний (варений) 2 шт.
  • Майонез 150 г
  • Олія оливкова 100 мл
  • Сік лимонний 2 ст.л.
  • Шафран 0.5 ч.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Лайм (лимон) 1 шт.
  • Перець чорний (горошком) 10 шт.
  • Олія рослинна 1.5 скл.
  • Зелень
  • Вода (окріп) 2 ст.л.
  • Сіль

Сібас запечений на грилі з соусом айолі і картопляними гармошками інгредієнти Одну картоплину відварити у мундирі, остудити, очистити.

Сібас запечений на грилі з соусом айолі і картопляними гармошками Шафран розвести у 2 ст. л. окропу. Гарячу картоплину подрібнити в блендері, додати часник, варені яєчні жовтки, майонез і шафран. Влити лимонний сік і 2 ст. л. оливкової олії. Збити все разом, приправити сіллю, перцем, накрити плівкою і залишити при кімнатній температурі.

фото Сібас запечений на грилі з соусом айолі і картопляними гармошками Рибу очистити і випатрати.

Сібас запечений на грилі з соусом айолі і картопляними гармошками Картопля Маринад. Цибулю очистити, нарізати кільцями.

Сібас запечений на грилі з соусом айолі і картопляними гармошками Риба Лайм (або лимон) вимити, нарізати кільцями разом зі шкіркою.

Сібас запечений на грилі з соусом айолі і картопляними гармошками Часник Зелень дрібно нарубати.

Сібас запечений на грилі з соусом айолі і картопляними гармошками Жовток яєчний У мисці змішати зелень, цибулю, лайм, пом'яти руками. Влити 1 скл. олії, додати перець горошком.

Сібас запечений на грилі з соусом айолі і картопляними гармошками Майонез Рибу залити маринадом, залишити на 30 хвилин.

Сібас запечений на грилі з соусом айолі і картопляними гармошками Олія оливкова Для гармошок - картоплю ретельно вимити щіткою. Зробити глибокі поперечні надрізи, не доходячи 3 мм до кінця. Щоб не розрізати до кінця - підкласти під ніж зубочистку, вона буде служити обмежувачем. Відстань між надрізом - теж 3 мм.

Сібас запечений на грилі з соусом айолі і картопляними гармошками Сік лимонний Покласти на решітку, посолити, збризнути олією, поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запекти до готовності (приблизно 45 хвилин).

Сібас запечений на грилі з соусом айолі і картопляними гармошками Шафран Із риби видалити маринад, обсмажити з двох сторін на грилі.

Сібас запечений на грилі з соусом айолі і картопляними гармошками Цибуля ріпчаста Викласти на тарілку рибу, гармошки і соус. Подавати гарячим.

Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты новинки рецепты.

Купить Варенье - черничное варенье. Варенье в магазине Утконос.

Праздничные первые блюдаГотовьте блюда с сохранением витаминов вместе с мультиварками Philips

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter