Пельмені із бараниною

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
857 Пельмені із бараниною
Фото - Пельмені із бараниною
інгредієнти:
  • Борошно 2 скл.
  • Вода 0.7 скл.
  • Жовток яєчний 1 шт.
  • Олія 1 ст.л.
  • Сіль
  • Фарш м’ясний (баранина, яловичина) 400 г
  • Цибуля ріпчаста (велика) 2 шт.
  • Перець чорний мелений
  • Кмин
  • Зелень
  • Кефір

Пельмені з бараниною інгредієнти Просіяне борошно висипати гіркою на робочу поверхню, у серединку влити жовток, замішуючи тісто, поступово влити воду, у кінці додати олію. Вимішувати тісто не менше 15-20 хвилин, робиться це для еластичності. Тісто не має прилипати до рук і бути досить еластичним і не дуже "крутим".

Пельмені з бараниною Замішане тісто скачати в кулю і накрити харчовою плівкою, дати йому "відпочити" протягом 20-30 хвилин.

фото Пельмені з бараниною Баранину пропустити через дрібну решітку м'ясорубки разом із цибулею, додати спеції, сіль, перець, зелень, влити трохи кефіру для соковитості і ретельно перемішати.

Пельмені з бараниною Борошно Тісто розкачати до товщини 2-3 мм і вирізати виїмкою кружечки.

Пельмені з бараниною Вода На кожен кружечок викласти начинку.

Пельмені з бараниною Жовток яєчний Защипати краї і сформувати пельмені.

Пельмені з бараниною Масло рослинне Варити пельмені в киплячій підсоленій воді близько 10-15 хвилин після спливання на поверхню.

Пельмені з бараниною Сіль

Салат малахитовая шкатулкаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Вкуснейшие рецепты тут: салати з курячого мяса. Рецепты Приготовления.

Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарный словарь. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz Классические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото

Как приготовить вкусный шашлык - кексы и маффины рецепты с фото. Рецепты С Фото на любой вкус.

http://recepti.biz.uaРецепты и советы

праздничные рецепты новогодние рецепты

Рецепты салат язык здесь

Вкусные рецепты с фото - салаты из яблок. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter