Плов
- Курка 1 кг
- Рис 200 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Зира
- Яйце куряче 2 шт.
- Молоко 250 мл
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Розпушувач 1 ч.л.
- Борошно пшеничне 500 г
- Жовток яєчний 1 шт.
- Кунжут (насіння)
Із курки зняти шкіру, нарубати невеликими шматочками й обсмажити на олії до скориночки. Додати трохи води, посолити, накрити кришкою, тушкувати до готовності.
Відокремити філе від кістки.
Рис промити, перекласти у каструлю, додати трохи олії і перемішати. Тушкувати на вогні, щоб олія обволокла усі рисинки і вони не злипалися надалі.
До рису додати воду і довести до готовності.
Обсмажити на олії натерту моркву і нарізану цибулю. Додати порубаний часник.
Додати відварений рис і куряче філе. Все разом обсмажити, додати спеції.
Яйця збити з молоком, додати борошно з розпушувачем і сіллю, потім олію. Тісто добре вимісити.
На гладкій поверхні розгорнути тісто завтовшки в 1 см, викласти начинку з плову, підняти краї і защипати.
Верх змастити збитим яєчним жовтком із 2 ст. л. молока, посипати кунжутом і поставити в розігріту духовку.
Випікати до готовності тіста.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты мясных салатов тут
Арахисовое масло рецепт с фотоПоcтавки арахисовой пасты
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Арахисовая паста! Здоровая еда - ореховая паста рецепт. Шоколадная ореховая паста Эко.
Кулинарные сайты рейтинг http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter