Голубці у білому соусі
- Капуста білоголова 1 шт.
- М´ясо (телятина) 750 г
- Рис 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Кріп
- Петрушка
- Сіль
- Перець чорний
- Борошно 3 ст.л.
- Жовток яєчний 2 шт.
- Лимон 3 шт.
- Олія оливкова 4 ст.л.
Відварити капусту у киплячій воді 7 хв. Дістати, охолодити, зрізати ніжку (не викидати), розділити листя.
Змішати фарш, рис відварити до напівготовності, половину моркви натерти на тертці, цибулю, зелень, сіль, перець.
У каструлю нарізати ніжку від капусти, моркву. Листя капусти нафарширувати начинкою, викласти у каструлю щільно один до одного. Поверх викладених голубців покласти перевернуту тарілку, меншу діаметром, ніж діаметр каструлі. На тарілку поставити прес (літрову банку, заповнену водою). У каструлю влити гарячу, кип'ячену воду.
Варити 40 хв. Злити бульйон.
Соус: у каструльці змішати оливкову олію з борошном, помішуючи віночком. Тушкувати 1-2 хв. Залити бульйон, швидко розмішати і зняти з вогню. Туди ж влити змішані жовтки із соком від лимонів, сіль, перець. Влити соус у каструлю з голубцями. Не розмішувати, а струснути.
Простые рецепты вкусных салатов - салаты с редькой рецепты с фото. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинария, хороший рецепт: французская кухня рецепты. Мультиварка Philips.
Рецепт шоколадного кекса на сметанеКулинарные рецепты
Рецепт пасхи в хлебопечке орионТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter