Тілапія під хрусткою картопляною лускою із голландським соусом
- Філе тілапії 2 шт.
- Картопля 4 шт.
- Олія соняшникова 0.5 скл.
- Вершки 0.5 скл.
- Спеції (для риби)
- Розмарин
- Сіль
- Жовток 2 шт.
- Сік лимона 1 ч.л.
- Оцет винний (яблучний) 1 ст.л.
- Масло вершкове 100 г
- Цукор 1 ч.л.
Картоплю очистити, помити і спеціальним ножем для видалення із яблук серединки вирізати стовпчики.
Із них тоненько гострим ножем нарізати пелюстки-лусочки.
Луску обсмажити в добре розігрітій олії до золотистого кольору.
Готові лусочки потрібно викласти на паперовий рушник або серветки, щоб дати стекти олії.
Філе викласти у термостійку посудину. Посолити, посипати спеціями і облити вершками.
Потім акуратно викласти луску на підготовлене філе. Поставити запікатися у духовку хвилин на 20-25 при 180°С, накривши форму фольгою або пекарським папером (щоб картопля не пересохла).
Страву прикрасити голландським соусом.
Відділити жовтки від білків із двох яєць. Збити жовтки зі щіпкою солі у легку піну. 1 ч. л. лимонного соку і 1 ст. л. винного або яблучного оцту підігріти до закипання. Гарячу кислоту повільно влити у збиті жовтки, постійно збиваючи суміш. 100 г вершкового масла розтопити до закипання. Поставити каструлю з соусом на повільний вогонь, додати 1 ч. л. цукру і, не перестаючи збивати міксером, повільно ввести гаряче вершкове масло. Соус буде готовий, коли трохи загусне, тобто на вогні тримати близько хвилини.
Формы для Пирогов: пирог в разъемной форме. Кухонные Принадлежности.
Шоколадная начинка (для выпечки: рецепт шоколадного кекса на сметане. Очень вкусные кексы.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: салат гурман рецепт фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Все кулинарно-домашние сайты. Сайт программы кулинарный поединок.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter