Тілапія під хрусткою картопляною лускою із голландським соусом

ДРУГІ СТРАВИ
645 Тілапія під хрусткою картопляною лускою із голландським соусом
Фото - Тілапія під хрусткою картопляною лускою із голландським соусом
інгредієнти:
  • Філе тілапії 2 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Олія соняшникова 0.5 скл.
  • Вершки 0.5 скл.
  • Спеції (для риби)
  • Розмарин
  • Сіль
  • Жовток 2 шт.
  • Сік лимона 1 ч.л.
  • Оцет винний (яблучний) 1 ст.л.
  • Масло вершкове 100 г
  • Цукор 1 ч.л.

Картоплю очистити, помити і спеціальним ножем для видалення із яблук серединки вирізати стовпчики.

Із них тоненько гострим ножем нарізати пелюстки-лусочки.

Луску обсмажити в добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Готові лусочки потрібно викласти на паперовий рушник або серветки, щоб дати стекти олії.

Філе викласти у термостійку посудину. Посолити, посипати спеціями і облити вершками.

Потім акуратно викласти луску на підготовлене філе. Поставити запікатися у духовку хвилин на 20-25 при 180°С, накривши форму фольгою або пекарським папером (щоб картопля не пересохла).

Страву прикрасити голландським соусом.

Відділити жовтки від білків із двох яєць. Збити жовтки зі щіпкою солі у легку піну. 1 ч. л. лимонного соку і 1 ст. л. винного або яблучного оцту підігріти до закипання. Гарячу кислоту повільно влити у збиті жовтки, постійно збиваючи суміш. 100 г вершкового масла розтопити до закипання. Поставити каструлю з соусом на повільний вогонь, додати 1 ч. л. цукру і, не перестаючи збивати міксером, повільно ввести гаряче вершкове масло. Соус буде готовий, коли трохи загусне, тобто на вогні тримати близько хвилини.

салат с сердцем и горошком

Формы для Пирогов: пирог в разъемной форме. Кухонные Принадлежности.

Шоколадная начинка (для выпечки: рецепт шоколадного кекса на сметане. Очень вкусные кексы.

Рецепты для гурманов от Лефкадии: салат гурман рецепт фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Все кулинарно-домашние сайты. Сайт программы кулинарный поединок.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter