Качка в апельсиновому соусі
- Качка (свіжа) 400 г
- Апельсин 1 шт.
- Мед 3 ст.л.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Імбир (свіжий) 1 ч.л.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Картопля 3 шт.
- Жовток яєчний 1 шт.
- Масло вершкове 30 г
Натерти на дрібній тертці корінь імбиру.
Туди ж натерти цедру апельсина цілого (потім вичавити з нього сік) теж на дрібній тертці, додати олію, мед, соєвий соус і сік апельсина. Перемішати. Це соус.
Качку посолити, поперчити, укласти жиром вниз у вогнетривку форму. Жиром вниз для того, щоб жир на початку запікання розчинився і змішався із соусом. Залишити полежати на час приготування гарніру.
Для гарніру відварити картоплю, зробити пюре, додавши один жовток і вершкове масло. За допомогою рукава із фігурною насадкою зробити витребеньки. Висадити їх на деко і відправити у гарячу духовку запікатися до золотистої скоринки.
Апельсин, що залишився, з якого вичавили сік і цедру потерли, нарізати на шматочки і обкласти ними качку. Він додасть ще більш сильний апельсиновий відтінок.
Поставити качку в духовку хвилин на 20-25. Витягнути, коли жир розтопиться, перевернути і полити соусом, що утворився.
Поливати соусом треба кожні 5 хвилин, можна й частіше. Це робить шкурочку хрусткою і ще більш золотистою.
Витягнути качку, укласти на тарілку, полити соусом і прикрасити шматочками апельсина та гарніром.
Конфеты карамель купить оптомПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Куриный рулет с омлетом. Куриный рулет Фантазия.
Как приготовить летний салат - салат радичио рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты новогодних праздничных блюд. Готовим со вкусом.
Пасха рецепты окраски яиц. Стародавний рецепт пасхи.
Сборник рецептов салатов и Холодных закусок. Рецепт Холодной закуски.
рецепты американской кухни с фото
Фотографии салатов - рецепты салатов с креветками с фотографиями. Рецепты Для Мультиварки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter