Яловичина
589
інгредієнти:
- Яловичина 1 кг
- Масло вершкове 150 г
- Цибуля 2 шт.
- Сир 50 г
- Хліб білий 200 г
- Жовток 2 шт.
- Сіль, перець
Шматок яловичини добре відбити, посолити, поперчити і обсмажити. Потім нарізати на шматочки. На кожен шматочок покласти фарш. Перев'язати, покласти в каструлю, залити жиром, у якому смажилося м'ясо, і тушкувати до готовності в духовці.
Фарш: тертий сир перемішати з цибулею, додати білий хліб, жовтки, масло, поперчити.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепт салата с каперсами. Рецепты салатов на любой вкус.
Яблочный штрудель рецепты юлии высоцкой. Рецепт Яблочного штруделя из Песочного теста.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі