Картопляно-сирні вареники на жовтковому тісті
- Борошно 350 г
- Жовток яєчний 3 шт.
- Вода 7 ст.л.
- Сіль
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Картопля 6 шт.
- Сир домашній 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія оливкова 2 ст.л.
Всі інгредієнти для тіста (борошно, жовтки, вода, сіль, 2 ст. л. масла) добре замішати.
Вкрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на час, доки готуватиметься начинка.
Цибулю обсмажити з додаванням вершкового масла та оливкової олії до м'якості.
Картоплю варену розтовкти із сиром, посолити.
Тісто розкачати в ковбаску і нарізати порційно.
Кожен шматочок розкачати і начинити начинкою, защипати краї.
Відварити у киплячій підсоленій воді 8-10 хвилин, при подачі полити смаженою цибулею, прикрасити зеленню.
Про Рецепты прикорма: рецепти.
Приготовление плова в мультиварке дельфаКоктейли и домашнее приготовление вин
http://recepti.biz.ua пицца хат рецепт маргарита
Салаты вкусные рецептыУзнайте сейчас! Легкое блюдо на любой случай! Читайте рецепт на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter