—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
Жовток
Жовток
ДРУГІ СТРАВИ
з рибою
Форель у соусі "1000 островів"
інгредієнти: Форель 1 шт. Жовток яєчний 3 шт. Олія оливкова 50 г Сік лимона 1 шт. Спеції (перець чорний, білий, червоний, куркума) Часник 3 зуб. Лимон 0. 5 шт. Приготувати рибу (почистити, помити), ...
775
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
до дня св. Валентина
Морські гребінці для коханого
інгредієнти: Гребінець морський 8 шт. Цибуля шалот 2 шт. Цибуля порей 1 шт. Гарбуз 100 г Шафран Сіль Жовток яєчний 2 шт. Бульйон (рибний) 0. 5 скл. Вино біле сухе 2 ст. л. Перець чорний Заморожені ...
1211
ЗАКУСКИ
рибні
Рибний рулетик "Німфа"
інгредієнти: Філе палтуса 1200 г Філе минтая 400 г Перець солодкий (червоний, жовтий, зелений) 3 шт. Молоко 200 г Жовток яєчний 2 шт. Масло вершкове 90 г Горіх мускатний (мелений) Перець чорний ...
802
ДРУГІ СТРАВИ
з морепродуктами
Фаршировані кальмари
інгредієнти: Кальмар 4 шт. Креветки (очищені) 300 г Картопля 2 шт. Помідор 2 шт. Жовток яєчний 2 шт. Сметана 250 г Олія оливкова 50 г Часник 2 зуб. Базилік 1 пуч. Петрушкa 1 пуч. Очистити кальмари, ...
773
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
Лангет із яловичини під Беарнським соусом
інгредієнти: Вирізка яловича 1 кг Олія оливкова 3 ст. л. Вино біле напівсолодке 0. 75 скл. Масло вершкове (розтоплене) 0. 5 скл. Естрагон (сухий) 1 ч. л. Оцет (9%) 1 ст. л. Вода 2 ст. л. Цибуля ...
1029
ЗАКУСКИ
рибні
Запечені креветки «Scampi»
інгредієнти: Креветки (у панцирі) 900 г Олія оливкова 3 ст. л. Вино біле напівсухе 2 ст. л. Розмарин (рубаний) 1 ч. л. Сіль Перець білий (мелений) Петрушка 3 ст. л. Масло вершкове 12 ст. л. Часник 4 ...
794
ДРУГІ СТРАВИ
з рибою
Філе озерного окуня "Le Leman"
інгредієнти: Окунь озерний (філе) 500 г Вино біле 1 скл. Жовтoк яєчний 2 шт. Масло вершкове 100 г Часник 5 зуб. Цибуля сібулет (шнітт- цибуля) 1 ст. л. Петрушка (свіжа) 2 ст. л. Гірчиця (без зерен) 1 ...
880
ДРУГІ СТРАВИ
з птицею
Запіканка з курки з кукурудзою
інгредієнти: Філе куряче 8 шт. Цибуля ріпчаста 2 шт. Морква 2 шт. Перець солодкий червоний 1 шт. Цибуля порей 1 шт. Рис 2 скл. Жовток 1 шт. Молоко 300 мл Масло вершкове 3 ст. л. Борошно 1 ст. л. ...
1310
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
інше
Фаршировані курячі ніжки у тісті
інгредієнти: Гомілка куряча Гриби (мариновані, печериці) 2 бан. Цибуля ріпчаста 2 шт. Майонез Сир твердий Часник 3 зуб. Тісто листкове Жовток яєчний 1 шт. Цибулю дрібно порізати і злегка обсмажити на ...
1590
ДРУГІ СТРАВИ
з рибою
Рибні рулетики з бринзою під вершково-гірчичним соусом
інгредієнти: Філе рибне 4 шт. Бульйон (овочевий) 6 ст. л. Сік (лимона) 1 ст. л. Олія оливкова 2 ст. л. Коріандр (мелений) 0. 5 ч. л. Бринза 120 г Вершки (жирні, молоко) 4 ст. л. Жовток 2 шт. Гірчиця ...
815
ДРУГІ СТРАВИ
з птицею
Куряче фрикасе
інгредієнти: Грудка куряча 1 кг Бульйон (курячий) 0. 5 л Масло вершкове 2 ст. л. Борошно 4 ст. л. Вершки 3 ст. л. Спаржа (консервована) 1 бан. Гриби 1 бан. Горошок зелений 0. 5 бан. Жовток яєчний 1 ...
918
ДРУГІ СТРАВИ
з м`ясом
Свинина, запечена у беконі
інгредієнти: Свинина (вирізка) 600 г Бекон 200 г Жовток яєчний 2 шт. Сухарі панірувальні 2 ст. л. Кріп 1 пуч. Гірчиця (зернова) 2 ст. л. Паприка солодка (мелена) 1 ч. л. Масло вершкове 1 ст. л. ...
834
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пироги, пиріжки та булочки
Вулканчики з грибами
інгредієнти: Грудка куряча Гриби Цибуля ріпчаста Тісто листкове бездріжджове Жовток яєчний СпеціїГрудку відокремити від шкіри і кісток і нарізати пластинами завтовшки приблизно 0, 7- 1 см так, щоб за ...
1018
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
пироги, пиріжки та булочки
Стегенця по-паризьки
інгредієнти: Стегно куряче Сир твердий Тісто листкове бездріжджове 1 упак. Сіль Приправа (для курки) Жовток яєчний Перець чорний Зі стегенець видалити зайвий жир. Приправити стегенця і відкласти на ...
954
Перша
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
Остання
Переглядаємо 29 - 42 із 113