Лангет із яловичини під Беарнським соусом

ДРУГІ СТРАВИ
980 Лангет із яловичини під Беарнським соусом
Фото - Лангет із яловичини під Беарнським соусом
інгредієнти:
  • Вирізка яловича 1 кг
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Вино біле напівсолодке 0.75 скл.
  • Масло вершкове (розтоплене) 0.5 скл.
  • Естрагон (сухий) 1 ч.л.
  • Оцет (9%) 1 ст.л.
  • Вода 2 ст.л.
  • Цибуля ріпчаста 1 ст.л.
  • Перець чорний (горошком) 2 шт.
  • Жовток яєчний 3 шт.
  • Сіль
  • Перець червоний (мелений) 0.25 ч.л.
  • Зелень петрушки 2 ч.л.

Лангет з яловичини під Беарнським соусом інгредієнти Яловичу вирізку вимити, обсушити, нарізати упоперек волокон на шматки, товщиною 1 см. Відбити.

Лангет з яловичини під Беарнським соусом Посипати перцем і сіллю, обсмажити на оливковій олії з обох сторін на сильному вогні. З кожного боку по 2 хвилини.

фото Лангет з яловичини під Беарнським соусом У каструльку покласти естрагон, цибулю, горошини перцю, залити оцет, 2 ст. л. води і вино. Варити, доки не випарується наполовину.

Лангет з яловичини під Беарнським соусом Вирізка яловича Яєчні жовтки збити з 0,5 ч. л. солі, влити у жовтки винний розчин, увесь час помішувати, щоб жовтки не згорнулися. Перелити все назад у каструльку, поставити на вогонь. Помішувати. Влити тонкою цівкою розтоплене масло, нагрівати, доки соус не стане по консистенції як густі вершки. Зняти з вогню.

Лангет з яловичини під Беарнським соусом Олія оливкова Процідити соус.

Лангет з яловичини під Беарнським соусом Вино біле напівсолодке Додати зелень петрушки і червоний перець.

Лангет з яловичини під Беарнським соусом Масло вершкове Обсмажені лангети викласти на тарілку і полити соусом.

 

Торт на день народження хлопцюСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты

Пицца начинка с колбасой и грибамиПиццы, салаты, напитки

Поможем выйти замуж в Германию: кулинарные рецепты первые блюда. Простые рецепты.

Рецепты С Фото на любой вкус - сальса рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Маковый торт рецептура. Маковый торт.

Как приготовить вкусный шашлык: мимоза салат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter