Лангет із яловичини під Беарнським соусом
- Вирізка яловича 1 кг
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Вино біле напівсолодке 0.75 скл.
- Масло вершкове (розтоплене) 0.5 скл.
- Естрагон (сухий) 1 ч.л.
- Оцет (9%) 1 ст.л.
- Вода 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 ст.л.
- Перець чорний (горошком) 2 шт.
- Жовток яєчний 3 шт.
- Сіль
- Перець червоний (мелений) 0.25 ч.л.
- Зелень петрушки 2 ч.л.
Яловичу вирізку вимити, обсушити, нарізати упоперек волокон на шматки, товщиною 1 см. Відбити.
Посипати перцем і сіллю, обсмажити на оливковій олії з обох сторін на сильному вогні. З кожного боку по 2 хвилини.
У каструльку покласти естрагон, цибулю, горошини перцю, залити оцет, 2 ст. л. води і вино. Варити, доки не випарується наполовину.
Яєчні жовтки збити з 0,5 ч. л. солі, влити у жовтки винний розчин, увесь час помішувати, щоб жовтки не згорнулися. Перелити все назад у каструльку, поставити на вогонь. Помішувати. Влити тонкою цівкою розтоплене масло, нагрівати, доки соус не стане по консистенції як густі вершки. Зняти з вогню.
Процідити соус.
Додати зелень петрушки і червоний перець.
Обсмажені лангети викласти на тарілку і полити соусом.
Торт на день народження хлопцюСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Пицца начинка с колбасой и грибамиПиццы, салаты, напитки
Поможем выйти замуж в Германию: кулинарные рецепты первые блюда. Простые рецепты.
Рецепты С Фото на любой вкус - сальса рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Маковый торт рецептура. Маковый торт.
Как приготовить вкусный шашлык: мимоза салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter