Свинина, запечена у беконі
- Свинина (вирізка) 600 г
- Бекон 200 г
- Жовток яєчний 2 шт.
- Сухарі панірувальні 2 ст.л.
- Кріп 1 пуч.
- Гірчиця (зернова) 2 ст.л.
- Паприка солодка (мелена) 1 ч.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Шматки свинини вимити, обсушити, очистити від плівок і жиру.
Змішати сіль, перець, паприку. Обмазати цією сумішшю свинину. Обсмажити у вершковому маслі з усіх сторін.
У глибокій мисці змішати панірувальні сухарі, зернову гірчицю, додати рубану зелень.
Ввести яєчні жовтки і перемішати.
Форму для запікання застелити фольгою, викласти скибочки бекону.
Зверху - шматки свинини, щільно притиснувши один до одного.
Зверху свинину обмазати сумішшю із сухарів і зелені, перевернути і обмазати з іншого боку.
Обгорнути вирізку скибочками бекону повністю.
Загорнути щільно у фольгу і запікати при 180°С 15-20 хвилин, потім фольгу відкрити і підрум'янювати ще 15 хвилин.
Вийняти м'ясо з духовки і накрити фольгою. Зберігати до подачі в теплі, на гарнір - відварені овочі.
Как испечь дома хлеб на закваске - ржаная закваска рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.
Низкокалорийная еда для похудения: праздничные салаты на новый год. Рецепты Приготовления.
Рецепт греческого салата: салатики рецепты новинки. Рецепты для ужина.
Домашний майонез www.recepti.biz.ua
Сайт кулинарный рецепт пицца www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter