Свинина, запечена у беконі

ДРУГІ СТРАВИ
798 Свинина, запечена у беконі
Фото - Свинина, запечена у беконі
інгредієнти:
  • Свинина (вирізка) 600 г
  • Бекон 200 г
  • Жовток яєчний 2 шт.
  • Сухарі панірувальні 2 ст.л.
  • Кріп 1 пуч.
  • Гірчиця (зернова) 2 ст.л.
  • Паприка солодка (мелена) 1 ч.л.
  • Масло вершкове 1 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Сіль

Свинина, запечена в беконі інгредієнти Шматки свинини вимити, обсушити, очистити від плівок і жиру.

Свинина, запечена в беконі Змішати сіль, перець, паприку. Обмазати цією сумішшю свинину. Обсмажити у вершковому маслі з усіх сторін.

фото Свинина, запечена в беконі У глибокій мисці змішати панірувальні сухарі, зернову гірчицю, додати рубану зелень.

Свинина, запечена в беконі Свинина Ввести яєчні жовтки і перемішати.

Свинина, запечена в беконі Бекон Форму для запікання застелити фольгою, викласти скибочки бекону.

Зверху - шматки свинини, щільно притиснувши один до одного.

Свинина, запечена в беконі Желтокяічний Зверху свинину обмазати сумішшю із сухарів і зелені, перевернути і обмазати з іншого боку.

Свинина, запечена в беконі Сухарі панірувальні Обгорнути вирізку скибочками бекону повністю.

Загорнути щільно у фольгу і запікати при 180°С 15-20 хвилин, потім фольгу відкрити і підрум'янювати ще 15 хвилин.

Вийняти м'ясо з духовки і накрити фольгою. Зберігати до подачі в теплі, на гарнір - відварені овочі.

 

Как испечь дома хлеб на закваске - ржаная закваска рецепт. Рецепт похудения в одной капсуле.

Низкокалорийная еда для похудения: праздничные салаты на новый год. Рецепты Приготовления.

Рецепт греческого салата: салатики рецепты новинки. Рецепты для ужина.

Домашний майонез www.recepti.biz.ua

Сайт кулинарный рецепт пицца www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter