Рибні рулетики з бринзою під вершково-гірчичним соусом

ДРУГІ СТРАВИ
783 Рибні рулетики з бринзою під вершково-гірчичним соусом
Фото - Рибні рулетики з бринзою під вершково-гірчичним соусом
інгредієнти:
  • Філе рибне 4 шт.
  • Бульйон (овочевий) 6 ст.л.
  • Сік (лимона) 1 ст.л.
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Коріандр (мелений) 0.5 ч.л.
  • Бринза 120 г
  • Вершки (жирні, молоко) 4 ст.л.
  • Жовток 2 шт.
  • Гірчиця 2 ч.л.
  • Каперси 2 ч.л.

Рибне філе згорнути рулетиками, загорнувши у кожен рулетик по шматочку бринзи. Із філе попередньо зняти шкірку.

Рибні рулетики з бринзою під вершково-гірчичним соусом Рулетики закріпити зубочистками, щоб не розгорталися, і укласти на невелику жароміцну тарілку, яку попередньо скропити оливковою олією.

Змішати бульйон із лимонним соком, додати сіль, перець і зерна коріандру. Цією сумішшю скропити рулетики, накрити і поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.

фото Рибні рулетики з бринзою під вершково-гірчичним соусом Готові рулетики перекласти на підігріту тарілку, накрити фольгою і тримати в теплі.

Жовтки змішати з вершками та гірчицею.

Рибні рулетики з бринзою під вершково-гірчичним соусом Філе У сотейник злити соки від запікання риби, підігріти. Потім невеликими порціями ввести жовтково-гірчичну суміш. Додати каперси і варити соус на слабкому вогні до загустіння.

Рибні рулетики з бринзою під вершково-гірчичним соусом Бульйон При подачі полити рибу соусом.

Рибні рулетики з бринзою під вершково-гірчичним соусом Сік Подавати із гарніром. 

 

Французские десерты рецепты моей бабушкиВкусные быстрые и простые рецепты Десертов

Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.

Картошка В Мультиварке Рецепты: салат гурман рецепт фото. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter