Рибні рулетики з бринзою під вершково-гірчичним соусом
- Філе рибне 4 шт.
- Бульйон (овочевий) 6 ст.л.
- Сік (лимона) 1 ст.л.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Коріандр (мелений) 0.5 ч.л.
- Бринза 120 г
- Вершки (жирні, молоко) 4 ст.л.
- Жовток 2 шт.
- Гірчиця 2 ч.л.
- Каперси 2 ч.л.
Рибне філе згорнути рулетиками, загорнувши у кожен рулетик по шматочку бринзи. Із філе попередньо зняти шкірку.
Рулетики закріпити зубочистками, щоб не розгорталися, і укласти на невелику жароміцну тарілку, яку попередньо скропити оливковою олією.
Змішати бульйон із лимонним соком, додати сіль, перець і зерна коріандру. Цією сумішшю скропити рулетики, накрити і поставити в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.
Готові рулетики перекласти на підігріту тарілку, накрити фольгою і тримати в теплі.
Жовтки змішати з вершками та гірчицею.
У сотейник злити соки від запікання риби, підігріти. Потім невеликими порціями ввести жовтково-гірчичну суміш. Додати каперси і варити соус на слабкому вогні до загустіння.
При подачі полити рибу соусом.
Подавати із гарніром.
Французские десерты рецепты моей бабушкиВкусные быстрые и простые рецепты Десертов
Выращивание грибов дома: консервация грибов рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Картошка В Мультиварке Рецепты: салат гурман рецепт фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter