Фаршировані кальмари
- Кальмар 4 шт.
- Креветки (очищені) 300 г
- Картопля 2 шт.
- Помідор 2 шт.
- Жовток яєчний 2 шт.
- Сметана 250 г
- Олія оливкова 50 г
- Часник 2 зуб.
- Базилік 1 пуч.
- Петрушкa 1 пуч.
Очистити кальмари, шкірку зняти з них, коли вони ще свіжі. Відокремити від тушок хвости.
Відварити картоплю у шкірці.
Хвости кальмарів і креветки відварити 3 хвилини.
Надрізати помідори, обдати окропом, очистити від шкірки і дрібно нарубати.
Відварені хвости і креветки дрібно порубати. Жовтки посолити, поперчити і злегка збити.
У посудині змішати відварену картоплю, яйця, креветки, хвости кальмарів, дрібно порізаний базилік.
Наповнити цією сумішшю тушки кальмарів і защипати дерев'яною зубочисткою. Розігріти сковорідку з оливковою олією і обсмажити пару зубчиків часнику, потім їх викинути.
Зменшити вогонь на мінімум і покласти підготовлені кальмари, залишти на 30 хвилин обсмажуватися.
Під кінець додати помідори з петрушкою і залити сметаною, дати ще трохи покипіти.
Можна полити соком лимона.
Рецепт: Майонез домашнийРастительные и животные масла, жир, майонез, семена и пр
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter