Стегенця по-паризьки
920
інгредієнти:
- Стегно куряче
- Сир твердий
- Тісто листкове бездріжджове 1 упак.
- Сіль
- Приправа (для курки)
- Жовток яєчний
- Перець чорний
Зі стегенець видалити зайвий жир. Приправити стегенця і відкласти на півгодини.
Розморожене тісто розкачати уздовж, нарізати на смужки шириною близько 2 см.
Шкірку підняти і укласти під неї шматочок сиру. Або просто покласти сир на стегенце зверху. Обмотати стегенце разом із сиром смужками тіста унахлест. Укласти на змащене олією деко.
Змастити стегенця жовтком, збитим з 1 ч. л. води.
Поставити у гарячу духовку. Запікати при 200°С протягом 40 хвилин, доки страва добре не зарум'яниться.
Подавати з картоплею або овочевим салатом. Хліб не потрібно.
Кулинарные рецепты с фотографиями: кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
recepti.biz.ua рецепт блюда из рыбы
Салати з морквою по корейськисалати з морквою по корейськи
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі