Стегенця по-паризьки

БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
918 Стегенця по-паризьки
Фото - Стегенця по-паризьки
інгредієнти:
  • Стегно куряче
  • Сир твердий
  • Тісто листкове бездріжджове 1 упак.
  • Сіль
  • Приправа (для курки)
  • Жовток яєчний
  • Перець чорний

Стегенця по-паризькі чи курка

Зі стегенець видалити зайвий жир. Приправити стегенця і відкласти на півгодини.

Стегенця по-паризькі чи курка Розморожене тісто розкачати уздовж, нарізати на смужки шириною близько 2 см.

фото Стегенця по-паризькі чи курка Шкірку підняти і укласти під неї шматочок сиру. Або просто покласти сир на стегенце зверху. Обмотати стегенце разом із сиром смужками тіста унахлест. Укласти на змащене олією деко.

Стегенця по-паризькі чи курка Змастити стегенця жовтком, збитим з 1 ч. л. води.

Стегенця по-паризькі чи курка Поставити у гарячу духовку. Запікати при 200°С протягом 40 хвилин, доки страва добре не зарум'яниться.

Подавати з картоплею або овочевим салатом. Хліб не потрібно.

 

Кулинарные рецепты с фотографиями: кулинарные рецепты с пошаговым описанием.

recepti.biz.ua рецепт блюда из рыбы

Салати з морквою по корейськисалати з морквою по корейськи