Куряче фрикасе
- Грудка куряча 1 кг
- Бульйон (курячий) 0.5 л
- Масло вершкове 2 ст.л.
- Борошно 4 ст.л.
- Вершки 3 ст.л.
- Спаржа (консервована) 1 бан.
- Гриби 1 бан.
- Горошок зелений 0.5 бан.
- Жовток яєчний 1 шт.
- Каперси (мариновані) 1 ч.л.
- Сіль
- Цукор
- Кислота лимонна (сік)
Відварити грудку, порізати кубиками. Решту інгредієнтів також порізати.
На сковороді у розтопленому маслі спасерувати борошно, постійно помішуючи. Влити бульйон, продовжуючи помішувати до утворення рівномірної маси. Змішати жовток і вершки і додати, помішуючи, до соусу. Якщо виходить густо, підлити трохи бульйону.
Порізані м'ясо, спаржу, гриби, а також горошок акуратно домісити до соусу, усе розігріти. Подавати з рисом.
recepti.biz.ua куриные отбивные рецепт
recepti.biz.ua рецепты ужина на скорую руку
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты юлии высоцкой.
Салаты рецепты с фото на день рождения recepti.biz.ua
ТутРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Купить майонез, цены: салати з майонезом. Салаты рецепты.
Салат мимоза шпроты. Салат мимоза с рисом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter