Філе озерного окуня "Le Leman"
- Окунь озерний (філе) 500 г
- Вино біле 1 скл.
- Жовтoк яєчний 2 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Часник 5 зуб.
- Цибуля сібулет (шнітт-цибуля) 1 ст.л.
- Петрушка (свіжа) 2 ст.л.
- Гірчиця (без зерен) 1 ст.л.
- Картопля
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Розтопити половину вершкового масла на розігрітій сковороді і обережно викласти філе риби.
Для обсмажування рибу спочатку треба класти шкіркою вгору, інакше вона миттєво згорнеться у трубочку.
Перевернути філе, підсолити і залити вином (приблизно півсклянки).
У такому вигляді залишити тушкуватися хвилин на 5-7, не накриваючи кришкою.
Соус. Викласти рибу в окрему посудину, долити у сковороду залишки вина, додати ще вершкового масла, висипати порубаний часник, зелену цибулю, петрушку.
Зняти сковороду з вогню, покласти гірчицю і обережно вилити жовтки так, щоб вони не схопилися.
Викласти порції філе на тарілку, полити соусом, покласти гарнір (варена картопля) і трохи прикрасити.
Салат з ананасами та куркоюМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рождество рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Блюда новогоднего праздничного стола http://recepti.biz.ua
ЗдесьАмериканский стаффордширский терьер
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter