Філе озерного окуня "Le Leman"

ДРУГІ СТРАВИ
844 Філе озерного окуня "Le Leman"
Фото - Філе озерного окуня
інгредієнти:
  • Окунь озерний (філе) 500 г
  • Вино біле 1 скл.
  • Жовтoк яєчний 2 шт.
  • Масло вершкове 100 г
  • Часник 5 зуб.
  • Цибуля сібулет (шнітт-цибуля) 1 ст.л.
  • Петрушка (свіжа) 2 ст.л.
  • Гірчиця (без зерен) 1 ст.л.
  • Картопля
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Філе озерного окуня

Філе озерного окуня Розтопити половину вершкового масла на розігрітій сковороді і обережно викласти філе риби.

Для обсмажування рибу спочатку треба класти шкіркою вгору, інакше вона миттєво згорнеться у трубочку.

фото Філе озерного окуня Перевернути філе, підсолити і залити вином (приблизно півсклянки).

Філе озерного окуня У такому вигляді залишити тушкуватися хвилин на 5-7, не накриваючи кришкою.

Філе озерного окуня Соус. Викласти рибу в окрему посудину, долити у сковороду залишки вина, додати ще вершкового масла, висипати порубаний часник, зелену цибулю, петрушку.

Філе озерного окуня Зняти сковороду з вогню, покласти гірчицю і обережно вилити жовтки так, щоб вони не схопилися.

Філе озерного окуня

Філе озерного окуня Викласти порції філе на тарілку, полити соусом, покласти гарнір (варена картопля) і трохи прикрасити.

 

Салат з ананасами та куркоюМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рождество рецептыКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов

кофейный кекс рецепт

Блюда новогоднего праздничного стола http://recepti.biz.ua

ЗдесьАмериканский стаффордширский терьер

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter