—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ЗАКУСКИ
»
м’ясні
ЗАКУСКИ - м’ясні
Шашлик у моркв’яному маринаді
інгредієнти: Свинина 1. 5 кг Морква 1. 5 кг Лимон 2 шт. Цибуля ріпчаста 6 шт. Хмелі- сунелі 1 ст. л. Сіль Перець чорний М'ясо порізати на шматки. Моркву помити і почистити. Натерти на дрібній тертці. ...
822
Грудка у цибулинні
інгредієнти: Грудка 1 кг Цибулиння Сіль 0. 25 скл. Часник 6 зуб. Перець чорний Перець червоний У каструлю налити воду, приблизно близько літра, насипати сіль і покласти добре вимите лушпиння цибулі, ...
991
Сальчесон
інгредієнти: Голова порося 2. 5 кг Часник 8 зуб. Морква 2 шт. Лавровий лист 5 шт. Перець Сіль Свинячу голову покласти у велику каструлю, залити водою і довести до кипіння. Потім злити всю воду, ...
993
Баранячі ребра
інгредієнти: Баранина (ребро) 1 кг Сметана (майонез) 3 скл. Цибуля ріпчаста 2 шт. Сіль Перець чорний (мелений) Баранячі ребра промити, посолити і поперчити. Цибулю нарізати кільцями. Додати сметану ...
921
Шашлик у білому вині
інгредієнти: Свинина (шийка) 1. 5 кг Вино біле сухе 0. 5 л Цибуля ріпчаста 5 шт. Сіль Перець чорнийМ'ясо нарізати на шматки, скласти у каструлю. Туди ж нарізати цибулю кільцями. Посолити, поперчити, ...
728
Курячі шашлички
інгредієнти: Курка (філе) 600 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Часник 3 зуб. Соєвий соус Оцет (рисовий) 1 ст. л. Сироп (брусничний) 3 ст. л. Сіль Шпажки для шашлику замочити у воді. Курку нарізати на досить ...
727
Ковбаска власноруч
інгредієнти: М´ясо (свиняча підчеревина) 1. 5 кг Часник 6 зуб. Субпродукти (кишки свинячі) 3 шт. Спеції (сіль, перець) 2 ч. л. М'ясо нарізати кубиками. Подрібнити часник, змішати із м'ясом, додати ...
918
Курячі крильця
інгредієнти: Крила курячі 10 шт. Соєвий соус Мeд Крила помити, відрізати "пальці". Набрати 20 кубів соєвого соусу, проколоти шкірку, голку тримати паралельно шкірці і трохи загнати соусу під шкіру. ...
762
Шашлик по-литовськи
інгредієнти: Свинина (шийка) 1 кг Цибуля ріпчаста 1 шт. Лимон 2 шт. Олія соняшникова 2 ст. л. Мед 2 ст. л. Паста томатна (кетчуп) 0. 5 скл. Водa 1 скл. Приправа (для шашлику) 1 упак. Перець чорний 3 ...
848
Рулет із голови порося
інгредієнти: Голова порося 1 шт. Часник Перець чорнийГолову порося розрубати на 4 частини, поставити варити. Коли голова звариться, відокремити м'ясо від кісток, розім'яти руками. Додати подрібнений ...
740
Сюрприз для милого
інгредієнти: Свинина (підчеревина) 1 кг Сіль Часник 12 зуб. Приправа (для свинини, для сала) Підчеревину обмити і вимочити хвилин 30 у підсоленій воді. Потім обтерти, нашпигувати часником. Обтерти ...
884
Гострі імбирні крильця-гриль
інгредієнти: Крило куряче 800 г Імбир (корінь свіжий) 80 г Часник (сухий) 1 ч. л. Перець чорний 0. 5 ч. л. Сіль Корінь імбиру очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці. У глибоку посудину ...
923
Свинина, запечeна у фользі
інгредієнти: Свинина 1 кг Зелень (кріп, петрушка) 1 пуч. Часник 4 зуб. Хмелі- сунелі 1 ч. л. Чилі 0. 5 ч. л. Перець болгарський 0. 5 шт. Прованські трави 1 ч. л. Сіль Свинину помити, промокнути ...
759
Буженина
інгредієнти: М´ясо (свинина (окіст)) 800 г Олія рослинна 3 ст. л. Оцет 3 ст. л. Лавровий лист 2 шт. Часник 5 зуб. Сіль Перець Приправа (для свинини) М’ясо ретельно помити, відрізати сало і ...
886
Перша
<
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
>
Остання
Переглядаємо 183 - 196 із 529