Буженина
- М´ясо (свинина (окіст)) 800 г
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Оцет 3 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Часник 5 зуб.
- Сіль
- Перець
- Приправа (для свинини)
М’ясо ретельно помити, відрізати сало і пліву, щоб воно було ідеальне. Прорізати у ньому хаотично ножем глибокі дірки під часник - по всьому м'ясу.
5 зубчиків часнику відокремити від серцевини, нарізати на великі шматочки і запхнути у дірки у буженині.
Маринад: у каструльку із м'ясом укинути 3 столові ложки рослинної олії, 3 столові ложки оцту, 2 лаврових листка, сіль, перець і приправи. Дуже ретельно усе перемішати і максимально просочити м’ясо маринадом.
Із фольги у два шари зробити "капшучок" - по краях зігнути його, щоб вийшла така собі коробочка. У неї покласти буженину. Потім покласти на чавунну сковорідку або деко.
Далі накрити м'ясо фольгою і поставити у попередньо нагріту до 200 градусів духовку на 70 хвилин. Через 70 хвилин зняти верхню фольгу і залишити ще на 10 хвилин, після чого вимкнути духовку і дати м'ясу "дійти".
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: рецепты без выпечки. Рецепты для пекарни.
Рецепты пасхи вкусной с цукатамиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Купити кульки оптомкульки
Рецепт торта медовик от александра селезневаРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Польская мебель для кухни forte. Польская кухня рецепты с картинками.