Грудка у цибулинні
- Грудка 1 кг
- Цибулиння
- Сіль 0.25 скл.
- Часник 6 зуб.
- Перець чорний
- Перець червоний
У каструлю налити воду, приблизно близько літра, насипати сіль і покласти добре вимите лушпиння цибулі, від кількості лушпиння залежить колір грудки, і 3 зубчики часнику порізаних навпіл, дати закипіти і покласти порізану на три частини грудку, варити близько 30-40 хвилин, періодично перевертаючи її. Коли грудка буде готова, викласти її на тарілку і дати трохи охолонути, обмазати сумішшю перців, інші три зубчики часнику видавити і натерти грудку. Подавати у холодному вигляді.
Мультиварка Philips - кулинарные сайты с рецептами и фото.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты салатов с омлетом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Перепела в домашних условиях - перепела жареные. Поилки для домашней птицы.
Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салатов из морепродуктов.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты из редьки. Рецепты салатов на любой вкус.