Грудка у цибулинні

ЗАКУСКИ
691 Грудка у цибулинні
Фото - Грудка у цибулинні
інгредієнти:
  • Грудка 1 кг
  • Цибулиння
  • Сіль 0.25 скл.
  • Часник 6 зуб.
  • Перець чорний
  • Перець червоний

Грудинка в цибулинні інгредієнти У каструлю налити воду, приблизно близько літра, насипати сіль і покласти добре вимите лушпиння цибулі, від кількості лушпиння залежить колір грудки, і 3 зубчики часнику порізаних навпіл, дати закипіти і покласти порізану на три частини грудку, варити близько 30-40 хвилин, періодично перевертаючи її. Коли грудка буде готова, викласти її на тарілку і дати трохи охолонути, обмазати сумішшю перців, інші три зубчики часнику видавити і натерти грудку. Подавати у холодному вигляді.

Мультиварка Philips - кулинарные сайты с рецептами и фото.

рецепти торти з фото

Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты салатов с омлетом. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Перепела в домашних условиях - перепела жареные. Поилки для домашней птицы.

Морепродукты салаты рецепты. Рецепты салатов из морепродуктов.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты из редьки. Рецепты салатов на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter