Баранячі ребра
- Баранина (ребро) 1 кг
- Сметана (майонез) 3 скл.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Баранячі ребра промити, посолити і поперчити. Цибулю нарізати кільцями.
Додати сметану (або майонез).
Добре перемішати, і на 2 години дати постояти, щоб м'ясо на кістці баранини промаринувалося. За цей час підготувати вугілля з оптимальною температурою для смаження.
Одягнути баранячі ребра на шампура, чергуючи з кільцями цибулі.
Слідкувати за ребрами і періодично у міру необхідності перевертати шампура.
Салати з кукурудзою куркоюсалати з кукурудзою
Салаты с яблоками рецептыКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Мясные салатыМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинарные рецепты - рецепты на святую вечерю.
www.recepti.biz.ua рецепт и фото салат цезарь
Рецепты для пароварки, вкусно: салат французский рецепт с фото.