Ковбаска власноруч
- М´ясо (свиняча підчеревина) 1.5 кг
- Часник 6 зуб.
- Субпродукти (кишки свинячі) 3 шт.
- Спеції (сіль, перець) 2 ч.л.
М'ясо нарізати кубиками.
Подрібнити часник, змішати із м'ясом, додати приблизно 1 ч. л. солі і перцю.
Кишки почистити, помити.
Нанизати на трубочку м'ясорубки.
Сформувати ковбаску, зав'язати вузлики по краях кишок.
М'ясо напихати не щільно, щоб не лопнуло при запіканні.
Укласти на деко гілки вишні, вони дадуть запах і ковбаска не прилипне до дна.
Перед відправкою у духовку ковбаску проколоти по всій довжині зубочисткою або голкою.
Духовку нагріти до 180 градусів, поставити деко з ковбасою і зачекати 30 хвилин, потім перевернути ковбаски - і ще хвилин 20-25 до зарум'янювання.
Рецепты для хлебопечки, вкусно - смачна вечеря рецепти. Рецепты для ужина.
www.recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы
Рейтинг кулинарно-домашних сайтов. Кулинарный сайт. горячие блюда.