Ковбаска власноруч

ЗАКУСКИ
786 Ковбаска власноруч
Фото - Ковбаска власноруч
інгредієнти:
  • М´ясо (свиняча підчеревина) 1.5 кг
  • Часник 6 зуб.
  • Субпродукти (кишки свинячі) 3 шт.
  • Спеції (сіль, перець) 2 ч.л.

Ковбаска своїми руками інгредієнти М'ясо нарізати кубиками.

Ковбаска своїми руками Подрібнити часник, змішати із м'ясом, додати приблизно 1 ч. л. солі і перцю.

 

фото Ковбаска своїми руками Кишки почистити, помити.

Ковбаска своїми руками М'ясо Нанизати на трубочку м'ясорубки.

Ковбаска своїми руками Часник Сформувати ковбаску, зав'язати вузлики по краях кишок.

М'ясо напихати не щільно, щоб не лопнуло при запіканні.

Ковбаска своїми руками Субпродукти Укласти на деко гілки вишні, вони дадуть запах і ковбаска не прилипне до дна.

Ковбаска своїми руками Спеції Перед відправкою у духовку ковбаску проколоти по всій довжині зубочисткою або голкою.

Духовку нагріти до 180 градусів, поставити деко з ковбасою і зачекати 30 хвилин, потім перевернути ковбаски - і ще хвилин 20-25 до зарум'янювання.

 

Ковбаска своїми руками

Рецепты для хлебопечки, вкусно - смачна вечеря рецепти. Рецепты для ужина.

www.recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы

Рейтинг кулинарно-домашних сайтов. Кулинарный сайт. горячие блюда.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter