Курячі шашлички
628
інгредієнти:
- Курка (філе) 600 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Соєвий соус
- Оцет (рисовий) 1 ст.л.
- Сироп (брусничний) 3 ст.л.
- Сіль
Шпажки для шашлику замочити у воді.
Курку нарізати на досить великі шматки.
Цибулю, часник нашаткувати.
Змішати курку, соєвий соус, цибулю, часник, рисовий оцет і сироп.
Перемішати. Залишити маринуватися на годину-дві.
Нанизати на шпажки. Смажити на решітці, змащеній олією, із 2 сторін. Під грати поставити деко. Смажити при 200-220°С. Зарум’янити у грилі.
ТутРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Ржаной хлеб в хлебопечке: ржаной хлеб фото.
Изысканный каштановый пирог по рецепту Юлии Высоцкой www.recepti.biz.ua
Показати коментарі