Шашлик у моркв’яному маринаді
- Свинина 1.5 кг
- Морква 1.5 кг
- Лимон 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Хмелі-сунелі 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
М'ясо порізати на шматки.
Моркву помити і почистити.
Натерти на дрібній тертці.
2 лимона розрізати навпіл.
У м'ясо і натерту моркву додати хмелі-сунелі, сіль, перець і вичавити сік двох лимонів.
Перемішати і ретельно пом’яти руками. При цьому морква пускає сік, м'ясо пускає сік. Усе перемішати із приправами і коли м'ясо настоюється, то втягує у себе усі соки.
Цибулю почистити і розділити на такі шматочки, щоб зручно було надягати на шампури.
Додати у м'ясо і перемішати. Поставити маринуватися у холодильник.
Нанизати, чергуючи із цибулею, звільняючи шматочки м'яса від зайвої моркви.
Подавати із соусом або маринованою цибулею.
Готовим со вкусом - рецепты рождественской выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Поилки для домашней птицы - рецепт салата курица в перьях. Представление Курица.
Рецепты диетических блюд из рыбы при холицистите http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua черно Белые картинки фк Спартак
Рецепты салатыРецепты всевозможных диет