Гострі імбирні крильця-гриль
730
інгредієнти:
- Крило куряче 800 г
- Імбир (корінь свіжий) 80 г
- Часник (сухий) 1 ч.л.
- Перець чорний 0.5 ч.л.
- Сіль
Корінь імбиру очистити від шкірки і натерти на дрібній тертці.
У глибоку посудину покласти крила (попередньо промиті й обсушені), додати імбир, приблизно чайну ложку сухого часнику, чорний перець, посолити.
Накрити кришкою і помаринувати години 2.
Розкласти крила на решітці і відправити у духовку, розігріту приблизно до 190-200 градусів, приблизно хвилин на 10.
Потім включити гриль і довести крила до «кондиції», на це піде ще хвилин 15.
У процесі можна крила перевернути.
Як тільки крила стали золотисто-засмаженими, можна подавати на стіл.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салатов из моркови.
Рецепт имбирного напитка: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Настоящий суп харчо с фото.
Домашний майонез рецепт recepti.biz.ua
Показати коментарі