Свинина, запечeна у фользі
- Свинина 1 кг
- Зелень (кріп, петрушка) 1 пуч.
- Часник 4 зуб.
- Хмелі-сунелі 1 ч.л.
- Чилі 0.5 ч.л.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Прованські трави 1 ч.л.
- Сіль
Свинину помити, промокнути паперовим рушником. Зробити кілька проколів і у кожний покласти шматочок перцю болгарського і шматочок порізаного на кілька частин зубчика часнику.
Зелень дрібно порізати, додати пропущений через прес часник і спеціі. Все змішати.
Шматок свинини покласти на фольгу і натерти сумішшю. Фольгу загорнути, покласти м'ясо у фользі на деко і в духовку на середній рівень. Запікати при 210-220°С від 30 хв.
Салат кучками с корейской морковью и свеклойСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
рождественская выпечка рецепты
Рецепт салата з язикомКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Салаты с каперсами рецептыКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Поможем выйти замуж в Германию - классический торт наполеон рецепт с фото. Рецепты тортов.
Рецепт торт наполеонКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки