Сальчесон

ЗАКУСКИ
866 Сальчесон
Фото - Сальчесон
інгредієнти:
  • Голова порося 2.5 кг
  • Часник 8 зуб.
  • Морква 2 шт.
  • Лавровий лист 5 шт.
  • Перець
  • Сіль

Сальчесон інгредієнти

Сальчесон Свинячу голову покласти у велику каструлю, залити водою і довести до кипіння.

фото Сальчесон Потім злити всю воду, залити новою холодною водою і варити годин 5-7 на дуже малому вогні, як холодець, до м'якості.

Сальчесон Голова порося За годину до готовності додати сіль, лавровий лист, перець, моркву цілком.

Сальчесон Часник Потім злити всю рідину через дуршлак. Із м'яса вибрати кістки.

Сальчесон Морква Залишене м'ясо і частину сала дрібно нарізати ножем на дошці.

Сальчесон Лавровиі лист Додати часник, подрібнений через прес і перемішати.

Сальчесон Перець У марлю, складену у кілька шарів, скласти м'ясну масу.

Сальчесон Сіль Зав'язати хрест-навхрест туго у вузлик.

Сальчесон Вузлик покласти у каструльку, на нього тарілку, а зверху вантаж. Поставити на холод або в холодильник на ніч (на кілька годин).

Сальчесон Потім розв'язати марлю.

Сальчесон Розрізати на 2 частини і загорнути у фольгу.

Сальчесон Нарізати на шматочки і подати

Сальчесон 

Рецепты первых вторых блюд турецкой кухни. Кулинарные рецепты первые блюда.

Яблочный штрудель купить

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter