—
—
—
Рубрики
Вхід
Реєстрація
ДІЄТИ
КУЛІНАРНІ НОВИНИ
ЕТИКЕТ
ПОРАДИ
САЛАТИ
ПЕРШІ СТРАВИ
ДРУГІ СТРАВИ
КАШІ ТА ГАРНІРИ
ЗАКУСКИ
БОРОШНЯНІ ВИРОБИ
ДЕСЕРТИ
НАПОЇ
РЕЦЕПТИ ДО СВЯТ
halloween
ДЛЯ ДІТЕЙ
СОУСИ ТА ЗАПРАВКИ
МІКРОХВИЛЬОВА ПІЧ
КОНСЕРВУВАННЯ
Головна
»
ЗАКУСКИ
ЗАКУСКИ
паштети
бутерброди
овочеві
грибні
рибні
м’ясні
Креветки смажені
інгредієнти: Креветки 1 кг Олія рослинна 50 мл Кріп Часник (товчений) 3 зуб. Розігріти олію і на сильному вогні при постійному помішуванні смажити помиті і просушені креветки. Посолити, поперчити, ...
739
Свинина, запечeна у фользі
інгредієнти: Свинина 1 кг Зелень (кріп, петрушка) 1 пуч. Часник 4 зуб. Хмелі- сунелі 1 ч. л. Чилі 0. 5 ч. л. Перець болгарський 0. 5 шт. Прованські трави 1 ч. л. Сіль Свинину помити, промокнути ...
584
Буженина
інгредієнти: М´ясо (свинина (окіст)) 800 г Олія рослинна 3 ст. л. Оцет 3 ст. л. Лавровий лист 2 шт. Часник 5 зуб. Сіль Перець Приправа (для свинини) М’ясо ретельно помити, відрізати сало і ...
720
Грудка печена "Шпондерок по-польськи"
інгредієнти: Грудка свиняча 450 г Гірчиця французька (з цілими зернами) 3 ст. л. Гірчиця діжонська 1 ст. л. Паприка солодка (порошок) Аджика суха Перець духмяний Лавровий лист Мед 2 ст. л. Грудку ...
822
Закусочні крокети із рагу із телятини
інгредієнти: Телятина (із кісточкою) 350 г Масло вершкове 50 г Цибуля ріпчаста 1 шт. Борошно 30 г Бульйон (із телятини) 400 мл Петрушка 2 ст. л. Перець чорний (мелений) Горіх мускатний Яйце 1 шт. ...
919
Запечена бараняча ніжка
інгредієнти: Нога бараняча 1 шт. Гірчиця діжонська 6 ст. л. Олія оливкова 0. 5 скл. Часник 3 зуб. Розмарин Кмин Петрушка Овочі Спеції (сіль, перець)Великою сіллю добре натерти всю поверхню ніжки. 50- ...
547
Куряча грудка на шпажках
інгредієнти: Грудка куряча 150 г Олія оливкова Курячі грудки нарізати на смужки. Замаринувати грудку в оливковій олії із додаванням чилі- пасти. Посолити і надіти на дерев'яні шпажки. Обсмажити на ...
738
Міні-шашлички "Златко"
інгредієнти: Свинина 0. 5 кг Сосиска 4 шт. Корейка (копчена) 100 г Приправа Сіль М'ясо нарізати порційними шматочками, відбити у пакеті. Посипати травами- приправами, посолити, перемішати і дати ...
588
Рулет із грибами
інгредієнти: Свинина (м´ясо без кістки) 1 кг Цибуля ріпчаста 2 шт. Печериці 300 г Спеції (сіль, перець, приправа) Шматок м'яса треба розрізати по спіралі у клаптик. Потім відбити, посолити і ...
621
Свинячий шлунок із м'ясною начинкою
інгредієнти: Печінка свиняча Перець чорний Сіль Часник Шлунок свинячий 1 шт. Сало (свіже) Свинина Свинячий шлунок вимочити пару годин у холодній воді. Нарізати дрібними кубиками свіже сало, печінку і ...
1050
Крильця та ніжки "Барбекю"
інгредієнти: Крило куряче 2 кг Гомілка куряче 2 кг Лимон 1 шт. Оцет (винний) 3 ст. л. Соєвий соус 4 ст. л. Олія рослинна 4 ст. л. Приправа для курки 3 ст. л. Сіль Перець Цибуля ріпчаста 3 шт. Крила і ...
578
Ароматна буженина
інгредієнти: Свинина (окіст) 600 г Часник 3 зуб. Морква 1 шт. Сіль Перець чорний Приправа (Хмелі- сунелі) Гірчиця Очистити часник і моркву, нарізати соломкою. На свинині зробити надрізи по всьому ...
629
Рибний рулет
інгредієнти: Риба 1 шт. Цибуля ріпчаста 3 шт. Горіхи грецькі 200 г Барбарис 50 г Пастила (з аличі) 3 ст. л. Рибу почистити, відокремити м'якоть від шкірки, відокремити м'якоть від кісток. Замочити ...
763
Шашличок
інгредієнти: Майонез 250 мл Свинина (шия) 3 кг Цибуля ріпчаста Спеції (для шашлику) Кетчуп 250 мл Лимон 1 шт. СільМ'ясо порізати порційними шматками. Додати спеції, сіль, цибулю, сік одного лимона, ...
553
Перша
<
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
>
Остання
Переглядаємо 211 - 224 із 977