Свинячий шлунок із м'ясною начинкою
- Печінка свиняча
- Перець чорний
- Сіль
- Часник
- Шлунок свинячий 1 шт.
- Сало (свіже)
- Свинина
Свинячий шлунок вимочити пару годин у холодній воді.
Нарізати дрібними кубиками свіже сало, печінку і м'ясо. Посолити, поперчити, додати подрібнений часник, перемішати.
Наповнити свинячий шлунок м'ясною сумішшю.
Зашити отвір ниткою.
Фарширований шлунок варити у великій каструлі приблизно 1,5 години.
Вийняти з води, покласти на тарілку і зверху покласти невеликий гніт. Поставити у холодильник на ніч.
Салаты с бурякомКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Диетические рецепты для пароварки. Рецепты диетического питания для детей.
Мультиварка Philips - рецепт пампушек с фото.
www.recepti.biz.ua рецепт приготовления творожной пасхи
Блюда В Мультиварке Рецепты - приготовление блюд на электрогриле. Грили настольные электрические.