Рибний рулет
- Риба 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Горіхи грецькі 200 г
- Барбарис 50 г
- Пастила (з аличі) 3 ст.л.
Рибу почистити, відокремити м'якоть від шкірки, відокремити м'якоть від кісток.
Замочити пастилу. Прокрутити через м'ясорубку: горіхи, цибулю, від цибулі вичавити сік. Потім м'якоть риби, у кінці пастилу.
Начинка: віджату цибулю трохи обсмажити на сковороді в олії, дати охолонути. Змішати цибулю, горіхи і пастилу, додати сіль, перець.
Начинити рибу.
Першим шаром викласти м'якоть - фарш рибний. Фарш спочатку посолити, поперчити.
Обсипати барбарисом.
І останній, рівномірно накласти начинку (аличу, горіхи, цибулю).
Акуратно скласти рибу на один бік і зашити нитками черево. Викласти рибу на трохи змащену олією фольгу, зверху теж трохи обмазати олією. Випікати у духовці.
Царь салатов! Чрезвычайно вкусно: арахисовое масло рецепт с фото.
www.recepti.biz.uaпирог песочный с яблоками
Готовим со вкусом - рецепты салатов с языком с фото.
Рецепт приготовление селедку под шубой. Рецепт приготовления селедки под шубой.