Закусочні крокети із рагу із телятини

ЗАКУСКИ
919 Закусочні крокети із рагу із телятини
Фото - Закусочні крокети із рагу із телятини
інгредієнти:
  • Телятина (із кісточкою) 350 г
  • Масло вершкове 50 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Борошно 30 г
  • Бульйон (із телятини) 400 мл
  • Петрушка 2 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Горіх мускатний
  • Яйце 1 шт.
  • Сухарі панірувальні 100 г
  • Олія рослинна

Bitterballen - Закусочні крокети з рагу з телятини інгредієнти Із телятини приготувати бульйон: м'ясо укласти у каструльку разом із цибулею, морквою, лавровим листочком, запашним і гірким перцeм. Бульйону потрібно буде трохи, але дуже міцного і м'ясо повинно бути дуже м'яким.

Bitterballen - Закусочні крокети з рагу з телятини Із остиглого бульйону вийняти м'ясо, нарізати на маленькі кубики і руками розділити на волокна. Бульйон процідити.

фото Bitterballen - Закусочні крокети з рагу з телятини У каструльці обсмажити на вершковому маслі дуже дрібно нарізану цибулю до карамельного кольору.

Bitterballen - Закусочні крокети з рагу з телятини Телятина Додати борошно і добре помішуючи підсмажити хвилини дві.

Bitterballen - Закусочні крокети з рагу з телятини Масло вершкове Поступово підливати бульйон і постійно перемішувати до отримання густого соусу. Давши покипіти 4-5 хвилин, зняти соус із вогню.

Bitterballen - Закусочні крокети з рагу з телятини Цибуля ріпчаста У соус додати підготовлене м'ясо, петрушку, перець і мускатний горіх. На цьому етапі важливо рагу перевірити на смак і додати сіль-перець. Рагу вилити у ємність, де воно швидко зможе охолонути. Відправити у холодильник на 2-3 години.

Bitterballen - Закусочні крокети з рагу з телятини Борошно Із остиглого рагу скачати 24 кульки, легше це робити вологими руками. Кожну кульку опустити у збите яйце, потім у сухарі. За потреби повторити: паніровка повинна бути щільною, інакше рагу під час смаження буде випливати. Після панірування крокету дати охолонути годинку у холодильнику, але можна і заморозити, потім замороженими смажити.

Bitterballen - Закусочні крокети з рагу з телятини Бульйон Крокети смажити у фритюрниці або у каструльці із достатньою кількістю олії. Важливо смажити маленькими порціями, бажана температура олії 170°C. Із холодильника крокети готові уже за 2-3 хвилини, із морозилки за 4-5 хвилин.

Bitterballen - Закусочні крокети з рагу з телятини Петрушка Подавати крокети з гірчицею.

Bitterballen - Закусочні крокети з рагу з телятини Перець чорний 

Отбивная куриная с грибами запеченая www.recepti.biz.ua

Рецепт шашлыка: консервация грибов рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.

Как приготовить вкусный шашлык: новогодние рецепты закусок. Простые рецепты вкусных закусок.

Рецепт торта наполеона. Торт наполеон очень вкусный рецепт.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter