Закусочні крокети із рагу із телятини
- Телятина (із кісточкою) 350 г
- Масло вершкове 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно 30 г
- Бульйон (із телятини) 400 мл
- Петрушка 2 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Горіх мускатний
- Яйце 1 шт.
- Сухарі панірувальні 100 г
- Олія рослинна
Із телятини приготувати бульйон: м'ясо укласти у каструльку разом із цибулею, морквою, лавровим листочком, запашним і гірким перцeм. Бульйону потрібно буде трохи, але дуже міцного і м'ясо повинно бути дуже м'яким.
Із остиглого бульйону вийняти м'ясо, нарізати на маленькі кубики і руками розділити на волокна. Бульйон процідити.
У каструльці обсмажити на вершковому маслі дуже дрібно нарізану цибулю до карамельного кольору.
Додати борошно і добре помішуючи підсмажити хвилини дві.
Поступово підливати бульйон і постійно перемішувати до отримання густого соусу. Давши покипіти 4-5 хвилин, зняти соус із вогню.
У соус додати підготовлене м'ясо, петрушку, перець і мускатний горіх. На цьому етапі важливо рагу перевірити на смак і додати сіль-перець. Рагу вилити у ємність, де воно швидко зможе охолонути. Відправити у холодильник на 2-3 години.
Із остиглого рагу скачати 24 кульки, легше це робити вологими руками. Кожну кульку опустити у збите яйце, потім у сухарі. За потреби повторити: паніровка повинна бути щільною, інакше рагу під час смаження буде випливати. Після панірування крокету дати охолонути годинку у холодильнику, але можна і заморозити, потім замороженими смажити.
Крокети смажити у фритюрниці або у каструльці із достатньою кількістю олії. Важливо смажити маленькими порціями, бажана температура олії 170°C. Із холодильника крокети готові уже за 2-3 хвилини, із морозилки за 4-5 хвилин.
Подавати крокети з гірчицею.
Отбивная куриная с грибами запеченая www.recepti.biz.ua
Рецепт шашлыка: консервация грибов рецепты. Поможем выйти замуж в Германию.
Как приготовить вкусный шашлык: новогодние рецепты закусок. Простые рецепты вкусных закусок.
Рецепт торта наполеона. Торт наполеон очень вкусный рецепт.